Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"
Re:
Sunteti niste descreerati care altceva decat sa mancati rahat nu stiti si sa aruncati cu mizerii in cei care fac ceva. As vrea sa vad daca vreunu din voi ati facut ceva in viata asta decat numai sa blamati si sa judecati. Zici ca ai sange de roman, nu cred parerea mea e cacesti jidan
Sa se faca catedrala ce treaba aveti voi. Faceti voi spitale daca sunteti in stare de nemernici si de oameni de nimic
1.Democratic ar trebuii sa ne întrebe și pe noi plătitori de taxe umflate și aberante.
2.Spitalele sunt necesare chiar și pentru oamenii BORului la un punct critic al sănătaţii nici Dumnezeu nu te poate ajuta atunci dacă nu ai spitale dotate tehnologic bine.
Sunt crestina dar un buncrestin trebuie sa fie mai intai sanatos ca sa poata ruga.
Cu speranta
Stela Lili
pentru dreptate si pentru binele tuturor romanilor ecaterina
Pentru ca Dumnezeu si Iisus erau simpli,urau stralucirea salasurilor,a straielor si a argintilor...pentru ca nu aveau averi decat cele spirituale si pentru ca spuneau ca oriunde te rogi este casa lui Dumnezeu..Pentru ca eu cred ca Dumnezeu le da lor,celor in straie de-ti iau ochii ,cu trene si sceptre,cu masini fitoase si alergatori dupa bunuri materiale ,o incercare peste care sa treaca numai cei inzestrati cu adevarat cu credinta si har. Toti ceilalti sunt niste oportunisti care nu cred in nimic decat in putere,in bani si in minciuna.La ei se referea Eminescu atunci cand vorbea de jugul religiei.Au ales facultatea dupa cate avantaje materiale le va aduce in aceasta viata,dincolo de care ei nu cred in nimic. Si atunci ne rugam lui Dumnezeu ORIUNDE SUNTEM sa aiba grija de noi prin cei pe care tot El ii incearca dandu-le puterea de a vindeca,de a fi mici Dumnezei.
1SA VA ARESTEZE PE TOTI POSTACIII ATEI,PUPINCURISTII LUI CERNEA
scoaterea ateilor si a ASUR in ilegalitate si arestarea acestora si a instigatorilor-REMUS CERNEA,ASUR,LGBTQ
Re: pt. Musafir
Bine a facutbCeausescu k in 1989 a cerut nr. evreilor si colaboratorilornbevreimi8 din CC al PCR.
Sper k in viitorul apropiat sa se mai caute aceste doua grupuri demonice ...
Paul N. Mizil in una din cartile sale spune ca proiectul Casei Poporului si proiectul Canalului Dunarea-Marea Neagra au fost proiecte evreiesti....
Acum nu inteleg de ce evreimea din Romania si ONG-urile lui Soros fac spume daca aceasta mega-constructie Catedrala Mantuirii Neamului este un proiect 100% romanesc ???
| This discussion has been closed. |