TAXA AUTO
Este gandita prost, de oameni prostii pt interese personale m..... tariceanu
Luând în considerare că salariul mediu în România este undeva sub 1000 de lei (220-230 €) tind sa cred că și dacă ar primi cadou mașina un român de rând ar trebui să câștige la Loto să o poată înscrie în propria țară. E pur și simplu rușinos și inexplicabil acest fenomen. În 2015, intr-o țară Europeană, suntem tâlhăriti de Statul Român.
Mulțumesc România pentru tot ce faci pentru mine
Masina 1500€ si taxa 2000€. Pentru ce? Nu e destul de scump carburantul?
am un logan cumparat nou in 2006 am platit toate taxele care au fost atunci acum daca vreau sa o vand nu pot pentru ca au scos o taxa care se aplica dupa mai multi ani dupa ce eu am cumparat masina eu vreau sa despagubeasca statul pe toti cei care se simt furati de asemenea taxe si sa plateasca cel care a initiat legea respectiva di buzunarul lui sa vedem cat de corect i se pare sa dea legi care practic inseamna paguba pentru cei care platesc corect taxe cum cred ei ca incurajeaza sa mai cumperi masini made in romania daca iar in cativa ani mai scot o taxa care de cele mai multe ori este mai mare decat valoarea masinii
Pentru un Ford Mondeo din 1997, motor pana in 2000 cmc, am platit 650 de euro si taxa este 3880 lei.
| This discussion has been closed. |