TAXA AUTO
Statul român pierde cu aceasta ocazie milioane de euro anual fiindca marea majoritate a masinilor înmatriculate în bulgaria merg nu in romania ci in orientul mijlociu. Bineinteles ca in presa nu scrie asa ceva fiindca sunt putini cei ce cunosc acest lucru. Si e vorba de cca. 200.000 masini pe an, asa ca inmultiti cu 200 euro cat costa inmatricularea , adaugati si o asigurare si vedeti ce suma rezulta.
Ca la noi la nimeni!!!!!!!!!!!
Sa le iau rasa in p..a de comunisti mancatori de bani de la oameni sarmani. Va ajunge parlamentari de cacat ce santeti stop taxa ca tot va poluam cu s-au fara taxa
TREBUIE SCOASA ACEASTA TAXA SAU JAPCA PE FATA!! TREBUIE SA PLATIM TAXE LA MASINILE NOASTRE IN ROMANIA NU IN ALTE TARI !! OPEL ASTRA G DIN 98 A COSTAT 2800 RON TAXA IAR MASINA COSTA IN JUR DE 1700 1800 DE EURO!! DRAGUT LA NOI LA ROMANI!!
Re:
ei vor banii in intregime la inmatriculare futu-i in gura de hoti
Am si eu de platit 2.250 euro la o autoutilitara...
Mi se pare exagerat de mult ...dar nu stiu dak are rost sa mai astept vreo schimbare.nu sunt optimist cu subiectu asta. Cred ca voi plati.
VW 2007
La un Vw passat am platit taxa la ea 1090 euro ( euro 4 ) , si nici nu mai am cum sa-i recuperez :(
| This discussion has been closed. |