Susține votul prin corespondență pentru românii din străinătate
Asa voi putea sa votez de fiecare data...
Sper sa reusim mai ales ca am copii si nepotul in Anglia. Asi dori si o petitie contra parlamentarilor ca sa nu mai fie renumerati sa faca legi pentru binele tarii fara bani din "PATRIOTIZM"
Categoric NU
Cu riscul de a fi hulit, sunt convins că dacă s-ar face un sondaj de opine in randul romanilor stabiliti definitiv in alte tari, marea majoritate ar trebui sa recunoastem ca nu mai avem nici o investitie si nici un interes în politica Românească. Trăim in afara țării in care ne-am născut si în pofida legăturilor sufletești care rămân, suntem acum guvernati de cu totul alte politici, situații economice si culturi pe care le-am acceptat si le imbratisam ca singura masura de adaptare si succes. Nici noi si nici copii nostri nu putem merge inainte atata timp cat viata ramane o comparatie cu ceea ce a fost sau ceea ce este in Romania. Viata e facuta din momente iar momentele sunt numai in prezent.
In plus, orice vot politic este o investitie emotionala care-i pune pe altii la carma vietii mele. Personal, sunt convins ca votul meu catre mine insumi e singurul care conteaza, restul e vis, iluzie si speranta ambalate frumos pentru ca altii sa profite.
| This discussion has been closed. |