Susține votul prin corespondență pentru românii din străinătate
Sunt de accord
Da sunt de accord cu votul prin corespondenta { daca este bun si cel electonic sunt si cu el de accord } . Vreau ca toata lumea din strainatate sa aiba dreptul sa voteze indiferent din ce zona (tara) sunt . Nu mai trebuie sa faca mii de Km. ptr a isi exercita dreptul de a vota , atunci , vom vedea cel mai bine , c-am cati insi voteaza. Ptr carcotasi nu cred ca isi mai risca nimeni pielea , cum aud , ca prin votul prin corespondenta ( electronic) s-ar mai face magarii . CNP este unul singur , iar acum te ia dupa orice
ASA CA DATI MAI DEPARTE CA SUNTETI DE ACCORD
Am semnat aceasta petitie pentru ca nu am putut sa-mi exercit dreptul de vot din Islanda. Cred ca votul prin corespondenta este depasit de viteza timpului in care traim. Cred ca votul electronic cu confirmare de inregistrare este cea mai buna solutie.
DIASPORA ! Avem nevoie, inca odată, de puterea voastră !
Noi, cei infestați cu virusul hepatic C, avem nevoie de semnătură voastră !
Semnați petiția online - Tratamente pentru hepatita C astăzi, nu mâine! - la inițiativă APAH-RO adresata persoanelor cu putere de decizie din Romania.
Vrem sa obținem tratamentul ,, INTERFERON FREE " , care este aprobat in SUA, UE si alte tari civilizate
Mobilizati-va !!! Avem nevoie de semnătură dvs. (vrem petiția cunoscuta in afara României si încercați sa o faceți virala pe net. !)
Mulțumim! Sanatate!
Pentru ca am stat an frig si ploaie 4 ore sa votez ,doresc votul prin corenspondenta !Va multumesc pentru atitudinea luata !Va doresc sucees !
| This discussion has been closed. |