stramutarea_unei_necropole_sovietice_bolsevice
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția stramutarea_unei_necropole_sovietice_bolsevice
|
Musafir |
#12016-03-13 14:46O indreptare a istoriei spre linistea eroilor romani |
|
| |
|
Musafir |
#22016-03-14 10:16Ocupantii sovietici ne-au deportat buneii si parintii in Siberia si s-au instalat cu drept de stapani in casele lor, iar noi le-am inaltat monumente si le dam pana astazi onoruri, huiduind, in schimb, Eroul poporului roman -Maresalul Ion Antonescu, caruia nu i s-a inaltat macar un singur monument in Tara lui. Rusine ! |
|
| |
|
Musafir |
#32016-03-15 18:37Semnez ca sighisoarean, care uraste falsul cimitir al eoilor sovietici: Ne-au luat 1/2 din Moldova, au stors Rominia de alimente si au fortat comunismul iudaic aupra popoarelor. S-au pretins eliberatori , desii Romnia trecuse OFICIAL de partea curvelor aliate, anglia / sua care s-au cacat pe Romania ! |
|
| |
|
Musafir |
#42016-03-22 06:06Doresc sa se faca dreptate in tara ! Doresc adevarul istoric si mai doresc reinstaurarea monarhiei constitutionale , singura capabila sa scoata tara din mocirla in care este ! Am apucat o perioada scurta ( eram copil ) , dar cunosc urmarile pa care le-am trait atat eu cat mai ales parintii mei ale instaurarii cu forta a regimului comunist in tara noastra |
|
| |
|
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie