stramutarea_unei_necropole_sovietice_bolsevice
Musafir#1 Mar 13, 2016, 14:46
O indreptare a istoriei spre linistea eroilor romani
Musafir#2 Mar 14, 2016, 10:16
Ocupantii sovietici ne-au deportat buneii si parintii in Siberia si s-au instalat cu drept de stapani in casele lor, iar noi le-am inaltat monumente si le dam pana astazi onoruri, huiduind, in schimb, Eroul poporului roman -Maresalul Ion Antonescu, caruia nu i s-a inaltat macar un singur monument in Tara lui. Rusine !
Musafir#3 Mar 15, 2016, 18:37
Semnez ca sighisoarean, care uraste falsul cimitir al eoilor sovietici: Ne-au luat 1/2 din Moldova, au stors Rominia de alimente si au fortat comunismul iudaic aupra popoarelor.
S-au pretins eliberatori , desii Romnia trecuse OFICIAL de partea curvelor aliate, anglia / sua care s-au cacat pe Romania !
S-au pretins eliberatori , desii Romnia trecuse OFICIAL de partea curvelor aliate, anglia / sua care s-au cacat pe Romania !
Musafir#4 Mar 22, 2016, 06:06
Doresc sa se faca dreptate in tara ! Doresc adevarul istoric si mai doresc reinstaurarea monarhiei constitutionale , singura capabila sa scoata tara din mocirla in care este ! Am apucat o perioada scurta ( eram copil ) , dar cunosc urmarile pa care le-am trait atat eu cat mai ales parintii mei ale instaurarii cu forta a regimului comunist in tara noastra
| This discussion has been closed. |