Spune NU pescuitului industrial pe raul Olt
Autoritati Corupte
De ce ANAF-ul si DSV-ul nu au organizat niciun control la asa zisele ,, puncte de colectare " ?
Malageanu, Safta si Panaitescu = grup mafiot organizat
Ca sa devii pescar industrial trebuie sa faci cursuri la ANPA Valcea. Aceste cursuri costa 700 lei/persoana.
In realitate nu se fac niciun fel de cursuri. Un S.R.L incaseaza lovelele si marca banu lui Panaitescu & ai lui.
O alta mare problema este ca acesti braconieri nu mai au niciun pic de teama. In ultimii zece ani nu a fost nici macar unul condamnat. Toti au primit numai amenzi penale. Daca si justitia si-ar face datoria poate ca nu ar mai indrazni sa se afiseze cu monofilamentele.
Propunerea mea este ca toti pescarii sa filmeze ori de cate ori au posibilitatea acesti braconieri si sa posteze imaginile.
Daca toti pescarii sportivi ar inrosi 112-ul de cate ori vad monofilamentele pe lac poate ca autoritatile nu ar mai fi la fel de pasive. Aceste 112-uri nerezolvate constituie o problema pt Politie si Jandarmerie.
Tot RESPECTUL!!! Poate se face ceva in aceasta privinta si sa fie iar ca inainte de anul de cumpana 1989.
pretutindeni vezi doar plase puse la mai puțin de 50 de metri de mal,unele în prelungirea altora.
în ritmul ăsta,urmașii noștri vor mai pescui doar în bălți private și eventual,în acvariul propriu!
cand eram mic prindeam peste pe olt, zona Slatina cu o undita din trestie si niste ace vai de mama lor. acum cu scule sofisticate si ace de firma fumez 2 pachete de tigari la peste intelegeti voi aluzia. niste nenorociti care nu le place munca si niste organe de control care nusi fac treaba, au bagat sute de metri de plase. peste cativa ani n-o sa mai avem peste o sa avem lebede pe olt.
Nu vreau raul olt sa ajunga un rau mort , un rau care fauna piscicula a disparut an totalitate datorita braconierilor cu plase monofilament si curent electric.
Nu distrugem antreaga fauna. Nu distrugem ce nea mai ramas numai sa ne anbogatim peste noapte.
Daca noi acum distrugem tot la copii si copii copiilor nostri ce lasam ? Multumesc
Sa speram ca va avea succes
Deoarece sint un platitor al vestitului PERMIS de pescuit SPORTIV ,si de cite ori am avut ocazia de a merge la pescuit pe OLT,am avut intodeauna neplaceri a tipului accesta de pescuit INDUSTRIAL.Este un lucru destul de jenant si de jignitor la adresa tuturor ROMANILOR Pescari Sportivi, care nu fac alt ceva decit sa constate si sa inregistreze in arhiva lor ,ca o alta partida ratata,din cauza unor maimutoi care sint agreeati de organele statului COMUNALE , fiind platitori stiu ei cum si prin ce mijloace ,de TRIBUT. M-as bucura teribil ,ca de alt fel si multi alti ,sa vad o schimbare in BINE , a organelor competente.
| This discussion has been closed. |