Spune „nu” discriminarii cadrelor didactice
Dar cu mahnire trebuie sa afirm ca avem si mute uscaturi , care trebuie puse lalocul lor : profesor inginer, profesor preot, etc.
Care e calificare si care e gradul ?
Prea usor dam dreptul la multi rataciti in societate sa fie profesor !
Sunt cadru didactic cu o vechime de 30 de ani si gradul didactic I si am trait tot timpul cu mare grija pentru ziua de maine, pentru cei doi copii pe care ii am si pentru bunastarea lor. Niciodata salariul nu a fost suficient de mare. Si cand aud ce salarii au colegii nostri din alte tari...
Mi-e sila de cei care si-au votat salarii si pensii "nesimtite"!!!
Romanul are o vorba din batrani: CINE POATE OASE ROADE ! Asa a fost pe vremea bunicilor, asa este in vremurile noastre si asa o sa fie mereu in Romania !
a se avaea in vedere si punctul 11 din acordul semnat intre guvern si minister
Deși am o vechime în învățământ de 37 de ani, și inițiativa face referire în special la cei cu vechime mai mică, o consider una extraordinară. Cei ce au gândit-o merită tot respectul! Prea de mult timp suntem în vorbe ”prioritate națională” și în fapt nu se poate da nimic pentru noi căci suntem prea mulți și ”impactul bugetar” e întotdeauna prea mare și duce la ”,dezechilibre macroeconomice”. Povești ! Dacă pentru alții se poate , să se poată și pentru noi! Să fim uniți și vom câștiga!
Pentru ca munca trebuie rasplatita, si pentru a atrage si pastra oameni de calitate in sistemul de invatamant.
Discriminarea in invatamant.
Discriminarea de orice fel ma revolta.
Consider discriminare si faptul ca sunt cadre didactica care au primit diferentele salariale cuvenite si cadre care nu le-au primit. Principiul lor este : Divide et impera !
| This discussion has been closed. |