Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Re: Re: INFORMATI-VA
#775: - Re: INFORMATI-VA NU SE DESFIINTEAZA SERV SMURD! Ati innebunit toti?Sistemul privat va veni in ajutor si ATAT!SMUD va in continuare un serviciu subventionat de stat si gratuit!Ce e asa de greu de priceput?
inainte de a face oamenii nenorociti eu zic sa terminati cu manipularea si statul cu mana intinsa.
Smurdul nu se desfiinteaza! ramane asa cum este. apare doar concurenta. nu va obliga nimeni sa mergeti la concurenta. terminati cu manipularile si exemplelu aiurite
Re: intrebare
#774: Alege numele de user - intrebare
Vad ca si tu esti un anonim.Poate te recomanzi si iti spui si functia pe care o detii.Daca ai rabdare sa citesti toatecomentarile o sa gasesti si doctori care lucreaza in domeniu.Dar voua va este foarte greu sa cititi pentru ca v-ati obisnuit cu asumarea responsabilitatii.La revedere si iti recomand sa te asiguri la privat
Cu toata sinceritatea am votata NU, desfiintarii SMURD! Este singurul serviciu civilizat si cu simt de raspundere din aceasta tara! Intradevar, tot ce este bun in aceasta tara trebuie desfiintat !
Re: Re: intrebare
eu nu am cerut numele celor ce posteaza. am cerut numele initiatorului. daca el il face public il fac si eu.
si mai vreau articolul de lege care spune ca se desfiinteaza smurd. este asa greu de pus in petitie? va spun eu ca este pt ca nu exista. este doar manipulare
Extraordinar!Esti chiar prost si nu ai citit toate comentarile.Sunt eu initiatorul petitiei si nu sunt psdist.SAr tind sa cred ca tu esti un pupincurist portocaliu care trage cu dintii de banii publici.Spre marea ta surpindere sunt pompier.Tu nu stiu ce esti dar probabil esti doar un gunoi produs al actualei guvernari.
Re: Re: Re: intrebare
Nu vezi ca esti decat un las!Daca faci tu fac si eu.Nu te-au uitat ai tai la gradinita cu program prelungit prea mult timp.O sa afli numele si initiatorul.Pot sa-ti spun ca detin onorabila functie publica de pompier la descarcerare daca asta e o functie ptr unul ca tine.In rest astept sa te maturizezi si sa mai treci pe la noi.Vezi ca mai ai 2-3 fani infocati pdl
Re: Re: Re: INFORMATI-VA
Bah tataie!Unde ai vazut concurenta in sistem de urgenta?Dar la un serviciu de siguranta nationala?Ca sa nu te gandesti prea mult iti spun eu:Nu ai vazut niciunde in lume decat la niste destepti care dau lectii prin UE despre criza,despre economie si de cat de bine gestioneaza ei aceasta tara.Asa ca dute in tara in care exista concurenta la sistemul de siguranta nationala si lasa-ne
Re: Re: Re: INFORMATI-VA
hai cu minciunile si cu prostiile. Ati intrat toti privatii ca nu v-ati astepta la astfel de reactie din partea populatiei.
| This discussion has been closed. |