Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
Bravo Raed Arafat .
Bravo Raed Arafat .
Nişte hiene politice vor să-l sfâşie în bucăţi fiindcă miza celor peste 8 miliarde de euro – bani publici – este prea mare şi prea apetisantă. Raed Arafat cunoaşte bine şi hienele, şi interesele lor, care adulmecă de câţiva ani prada. Acum şi-au găsit momentul şi locul potrivit s-o atace. O fac cu furie oarbă. Ce spectacol! Ca de circ! Ba, pardon, să nu-i rănesc pe artiştii circului. Ca de mahala! Ai zice c-a venit bâlciul în mahalaua Cotrocenilor. Bâlciul deşertăciunilor, al dezinformărilor, al manipulărilor, al hipnozei naţionale.
Va rog sa ma anuntati pe mail daca se organizeaza un miting in Brasov.Eu voi urmari presa si voi mai intra pe acest blog poate gasesc un anunt
Vreti sa ajutati tara??...cum o ajutati mai astia plini de bani care sunteti voi???bagati bani in buzunarele voastre iar Romania moare in strada!!!??mai puteti dormi noaptea cand in fiecare zi se moare de foame,de frig,de saracie iar cand un om din 10 are o sansa sa fie salvat ii luati viata cu mana voastra!!!???va mai puteti numi oameni??puneti-va intrebarea asta singuri iar dupa asta vreau sa vad daca aveti un raspuns sincer si pentru mine!!!mie oamenii astia mi-au salvat viatza si nu numai odata!!!ma scuzati ca nu am bani ca voi sa ma duc cu propria masina la cel mai scump spital din Romania sau chiar din afara acestei tari!!!trezeste-te Romania....e jungla afara!!!bv bv bv...mi-e mila ca traiesc intr-o tara frumoasa cu nepasare la putere!!Catalina,Iasi
| This discussion has been closed. |