Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
CU DEOSEBITA STIMA PT DOMNUL DOCTOR RAED ARAFAT,
ANDREEA DIN BUZAU
am ajuns ca inainte de 1989 cand unii, in frunte cu cei 2, se pricepeau la toate...rusine!
suntem la capatu rabdarii si dezgustati de aceasta politica de distrugere care se duce. Asa se intimpla la noi cind cineva face ceva bun pentru noi cei nevoiasi i se da in cap, asa au facut si cu fondatorul SMURD-ului. De ce sa avem ceva bun. La cum este sistemul sanitar nu avem sa ne asteptam la ceva util pentru noi cei multi. Murim din lipsa de ingrijire ,in sptale nu ti se da atentie, medicamentele ti le cumperi, platim niste bani din salariu pentru ce inca nu stim ca de ei nu beneficiem noi ci asa zisi alesi ca sasi umple buzunarele. Nu avem putere sa schimbam putregaiu din tara.toti cei ce aveti putere sa sustineti si sa decideti pentru Arafat, luptati si sustineti.
Re: salveaza smurdul
#484: - Ce rusine.Nu crede-am ca ajungem la asa ceva RUSINE BASESCU RUSINE,RUSINE,RUSINE
daca ar face si presdintele ce a facut ARAFAT ar fii minunat,dar daca iti poti bate joc de amaratii oameni bolnavi,de ce nu? Sa le fie rusine,iar oamenii care nu vor fii salvati sa le aiba pe constiinta.
este cea mai ticaloasa guvernare care este constituita prin frauda, coruptie, minciuna si care incalca in fiecare zi Constitutia Romaniei si drepturile romanilor si ale omului. daca nu esti portocaliu esti impotriva noastra, parca am fi in epoca stalinista pe care Base o iubeste la fel de mult ca pe elena Udrea. Pe acesti PDL-isti nu ii intereseaza vietile romanilor ci numai banii si taxele acestora. Ei sunt din ce in ce mai bogati, noi suntem din ce in ce mai saraci. Asa ne trebuie, ne meritam soarta daca la vot ne lasam cumparati pe un ciur de malai si daca acceptam zi de zi umilintele lui BASE si LUI BOCULET.
| This discussion has been closed. |