Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
SMURD si-a dovedit eficienta in atatia ani de existenta.Este oare cineva "acolo sus" interesat sa distruga munca de Sisif a lui Raed Arafat?
Ma simt neputincioasa. Semnarea acestei petitii imi da o speranta.
Doar cand il vad pe Raed Arafat, simt competenta, siguranta, renaste in mine speranta. Imi doresc sa mai apara in sistemul medical si alti oameni cu initiative atat de utile. Oare nu mai sunt medici care sa urmareasca interesele pacientului? Doar cand vad SMURD, am aceasta impresie, ca sunt in siguranta ! In rest NU.
Re:
Intr-adevar,NU desfiintarii SMURD si DA privatizarii sanatatii,dar in conditiile in care din asigurarea ta esti ingrijit tu sau familia ta! Iar medicii vor respecta juramantul lui Hipocrate si vor raspunde CU ADEVARAT pt.munca lor atunci cand munca lor va fi remunerata pe masura! Aceia care vor mai ramane in tara, oameni buni!!!!
Oare cum au gandit cei care vor privatizarea sanatatii ca va fi mai eficient dacat cea de stat? De fapt de 22 de ani se chinuiesc sa privatizeze tot ce se poate privatiza daca nu, sa se desfiinteze. A venit randul si sanatatii!
Suntem un popor unicat. Ne distrugem singuri si vom disparea ca natie fara sa ne ajute nimeni.
Sanatatea sa ramana de stat, cine vrea sa mearga la privat sa se adreseze clinicilor private si banii proveniti din taxele de sanatate sa fie alocati sanatatii si sa nu mai fie redirectionati catre alte bugete.
Toata consideratia si stima pentru dl.Raed Arafat se poate spune ca este un roman intre romani! Mai multe cuvinte sunt de prisos.
| This discussion has been closed. |
Si desigur, medicii vor trebui SA RESPECTE juramantul lui Hipocrate, si sa raspunda CU ADEVARAT pentru calitatea muncii lor.