Vrem sa pastram spatiile verzi din Pitesti!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vrem sa pastram spatiile verzi din Pitesti!

Musafir

2015-10-16 06:46

Fiindca au distrus toate spatiile varzi , au umplut atmosfera de praf cu renovarile lor, au taiat copacii inutil pentru a face loc unor parcari......care stau goale..posesorii de masini parcand tot pe trotuar cum sunt invatati.

Musafir

2015-10-16 09:53

"Verdele" este viitorul omenirii civilizate, deci si al nostrum al romanilor .

Musafir

2015-10-16 19:26

Sint dezamagit... Trebuie sa platim o suma pentru o petitie? In ce parte a Africei traim ? Tovarasi.... Site-uri pot fii facute si gratis. Mafia si deturnari de bani sint la ordinea zilei . Organizatiile "non-profit" sint fumate. Ca si cele " non- guvernamentale" . Fratilor, asa " picati" ca neseriosi si de neincredere . Incepe sa-mi para rau ca v-am dat sustinetea si nu este nici un mod de a ma convinge altfel. Fiti rezonabili si corecti ca si petitia pentru care optati.

Musafir

#4 Re:

2015-10-16 20:14

#3: -  

Nu trebuie plătită nici o suma.  De unde ați dedus acest lucru? 

Musafir

2015-10-16 20:51

pentru ca imi pasa....si mai ales pentru faptul ca acest proiect este o bataie de joc prin absolut tot....de la parcari, spatii de joaca , lipsa cosurilor de gunoi etc

Musafir

2015-10-17 05:10

Am semnat pentru ca in ritmul acesta vom privi iarba la muzeu!

Musafir

2015-10-18 21:50

Pentru ca trebuie neapatat sa se schimbe mentalitatea (comunista) , in CEEA CE A MAI RAMAS DIN ASA ZISA ROMANIE

Musafir

2015-10-19 05:45

Speram in mai bine! Speranta moare ultima!

Musafir

2015-10-23 21:00

puteti scrie si pe site-ul domnuleprimar.ro o sesizare catre primaria pitesti, sa vada ca exista oameni care se opun!

Musafir

2015-10-24 13:07

fiindca este foarte corecta propunerea d-lui consilier

Musafir

2015-10-25 21:11

da, vreau asta pentruca de fiecare data cand are loc o modrnizare urbanistica, aceasta se face in detrimentul spatiului verde. Cand se schimba bordurile se ingusteaza trotuarele si in plus se pun 'tarusi' tot pe portiunea de trotuar, nici macar pe bordura. Cand se reorganizeaza parcarile se ingusteaza trotuarele adiacente cu toate ca fiecare masina in momentul parcarii trece de bordura soferul atingand cu roata bordura astfel masina ocupa din trotuar (cazul parcarilor 'in spic' sau perpendiculare). Astept o petitie pe tema redarii orasului catre cetatean in detrimentul masinii ; trotoarele au ajuns bune doar de 'sir indian'... nici vorba sa te plimbi in liniste impreuna cu partenerul sau sa treci lejer daca ai o sacosa... Va multumesc

Musafir

2015-10-26 09:17

Este firesc nu numai sa protejam spatiile verzi ci si sa le extindem in interesul sanatatii noastre,mai ales ca numarul de masini din oras creste pe zi ce trece.

Musafir

2015-10-28 13:02

vizitati stadionul din expo parc pe care se jucau copii. E incredibil ce se intimpla

Musafir

2015-11-09 11:22

sa se faca cea ce trebuie

Musafir

#15 Vrem sa pastram spatiile verzi in Pitesti

2015-11-13 06:59

Pentru ca imi pasa de viitorul copiilor nostri si pentru ca ei vor face in continuare ceea ce vad ca facem si noi. Daca in familie nu se face educatie ecologica ar trebui ca aceasta sa inceapa din primele clase de scoala si poate in felul acesta copii le vor arata si parintilor cum trebuie sa se comporte cu natura pentru a mai avea un viitor pe aceasta planeta.