SOS ALBINA ROMÂNEASCĂ!
Sa ne unim, astfel v-om fi de neinvins.
Marile concerne sunt cele care decid viitorul in functie de propriile interese.
Atata timp cat in producerea acestor otravuri nu au concurenta , aceste substante nu vor fi interzise.
Odata cu cresterea concurentei vor aparea noi substante la care " greii" vor avea intaietate. Abia atunci aceste substante vor fi interzise.
Oare v-ati gandit ce noi substante vor lua locul celor aflate in uz?
Simplu .... din RESPECT pentru albina si pentru viitorul copiilor nostri !
Pentru bunastarea omenirii.
Nu credeti ca veniti cam tarziu cu asemenea petitii? Presedintele ACA se fotografia pentru presa cu cei care sustin neonicotinoidele in urma cu 2 ani cand apicultorii protestau in fata MADR.
De ce am semnat acesta petitie? Veniti la mine in stupina sa vedeti de ce...Bani investiti, munca, timp, taxe platite la mijloace auto, terenuri, si nu numai, si cu ce m-am ales? Cu aplauzele Statului Roman, alaturi de "Prost mai esti, bine ca existi!!" O suta de unitati pierdute, alta suta care se trag de pe o zi pe alta! Un an apicol 2016 compromis! Pierderi masive! Daca nu tratam stupina de Varoua 3 sezoane si tot nu arata asa cum arata acum!! In aceste conditii, sa faca apicultura cine ...scuzati expresia, "unde a nins si nu s-a prins", in asa fel incat, sa devenim dintr-un producator important de pe piata internationala, o piata sigura de consum, pentru produsele altora, asa cum s-a intamplat in ultimii ani cam in toate sectoarele. Bataie de joc!
Nu se poate face performanta in asemenea situatie. Nici macar nu se poate rezista. # generatii de apicultori in familie, dar vremuri de-astea' nu cred ca au mai fost. Ma repet, cu tot dezgustul, si cu toata parerea de rau, BATAIE DE JOC!
Sunt un apicultor direct afectat de efectul tratamentelor cu neonicotinoide.
Vatra permanenta este situata in imediata vecinatate a unei mari societati agricole, astfel incat o proportie covarsitoare din raza de zbor ˝utila˝ o reprezinta terenurile cultivate de catre acestia.
Re:
Niciodată nu e prea târziu. Important e să facem ceva , chiar dacă pare a fi în al 12-lea ceas.
Am semnat aceasta petitie pentru ca iubesc albinele si noi trebuie sa ocrotim aceste fiinte care aduc oamenilor numai beneficii .
| This discussion has been closed. |