Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
La dresat cu toti din BOR !!!
Numai interese, profit si miere pe barba aia a lor !!!! Rusine BOR !!! Nu ne meritati! Trebuie sa fiti DRESATII POPI IGNORANTI !!!! NU VREM CATEDRALE, NE DORIM SPITALE, SCOLII, LICEE SI INFRASTRUCTURA !!!
Pentru ca e de ajuns sa traim intr.o tara unde biserica e de neatins, o mafie. Jos biserica!!! Jos sistemul bolnav!!! Daca mulțimea a iesit sa se manifeste împotriva unui regim comunist, ar trebui aceeași sau mult mai multă cruzime ptr acești cretini, jegoși, hoți si niște 0-uri la stanga ce sunt clasa politica impreuna cu BOR. Trebuie un nou început, o noua speranța, un nou răsărit, ajunge de atâta prostie, furaciune pe față si nepăsare. PUMNUL STRANS, FAPTUL CA AM DEVENIT DOAR NISTE OI AR TREBUI SA NE DETERMINE SA NE RIDICAM SI SA ZDROBIM 25 DE ANI DE MINCIUNI SI 25 DE ANI IN CARE ACELEAȘI "CADAVRE" VII INFECTAT ACEASTA ȚARĂ.
Pentru ca biserica a ajuns sa sfideze,preotii aduna averi si isi bat joc de durerea si nenorocirile care/i aduc pe oameni in Casa Domnului.
Patriarhul isi face mall,alti preoti si/au construit hoteluri ( vezi Dorna-Arini), iar romanii sunt prostiti si umiliti in ultimul hal.
Pentru ca este simbolul hotiei din Romania
Am semnat aceasta petitie pentru ca ne-am saturat de curva cea mare si anume religia care spala banii pe prostia oamenilor
| This discussion has been closed. |