Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
Vreau impozitarea veniturilor bisericilor si oprirea finantarii de la stat. Ar trebui sa tratam aceasta institutie care pe orice agent comercial, pasibil de evaziune fiscala. Sa vedem atunci cum vin bani la bugetul de stat, si cu siguranta nu putini.
Mi se pare lipsit de decență din partea lui să dezbine oamenii în felul în care o face. Situația din Colectiv nu este prima de felul ăsta. În condiții normale, nu m-ar interesa prea mult problema, dar mi-am dat seama că are într-adevăr influență asupra a prea mulți oameni. Mă înspăimântă lucrul ăsta și mi-e teamă că dându-i lui această putere (de care abuzează din plin) riscăm să ajungem ca țările din Orientul Mijlociu. Nu știu dacă statutul îi poate fi luat pe calea legală, începând cu această petiție, dar mi se pare un om dezgustător și extrem de periculos. Cineva ar trebui să îl oprească pe acest mafiot mizerabil.
Total opus precedesorilor săi, a reușit ca intr-un timp record să -și atragă antipatia a peste 70% din credincioși,
dar mai grav, a pierdut din start ,,legătura spirituală, , cu tânăra generație.
Răspunsurile submediocre oferite în momente de criză, ne oferă măsura inteligenței sale.
Dovadă faptul că întârzie nepermis de mult momentul de neevitat de altfel al plecării sale din fruntea bisericii.
Fiecare minut în plus petrecut acolo, la conducere, reprezintă o . . . Rușine Națională .
Iar religia este coliva de pe pieptul tarii...
| This discussion has been closed. |