Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
Musafir#77 Nov 04, 2015, 12:51
Vrem scoli , spitale nu HOȚI !!!!
Musafir#78 Nov 04, 2015, 12:51
Am semnat pentru ca îmi pasă!
Musafir#79 Nov 04, 2015, 12:52
Am semnat petitia deoarece nu mai cred in Biserica Crestin Ortodoxa ca institutie.
Am sa raman crestin ortodox pana in ultima zi.
Asa m-am nascut. Mama a avut grija sa imi aduca aminte asta in aceasta dimineata.
In anii care au trecut am intrat atat in biserici ortodoxe cat si in catedrale catolice, moschei, temple budiste, shrine-uri sintoiste, morminte egiptene, biserici penticostale si lista sper sa creasca pe masura ce imbatranesc.
Am tot respectul pentru religiile pasnice in slujba credinciosilor sau ateilor indiferent de zeii, zeul, dumnezeul pe care ii preamaresc, respecta sau slavesc.
RELIGIA este credința în supranatural, sacru sau divin, și CODUL MORAL, practicile de ordin ritual, dogmele, valorile și instituțiile asociate cu această credință.
În cursul dezvoltării sale RELIGIA a luat un imens număr de forme în diverse culturi sau persoane.
Am sa raman crestin ortodox pana in ultima zi.
Asa m-am nascut. Mama a avut grija sa imi aduca aminte asta in aceasta dimineata.
In anii care au trecut am intrat atat in biserici ortodoxe cat si in catedrale catolice, moschei, temple budiste, shrine-uri sintoiste, morminte egiptene, biserici penticostale si lista sper sa creasca pe masura ce imbatranesc.
Am tot respectul pentru religiile pasnice in slujba credinciosilor sau ateilor indiferent de zeii, zeul, dumnezeul pe care ii preamaresc, respecta sau slavesc.
RELIGIA este credința în supranatural, sacru sau divin, și CODUL MORAL, practicile de ordin ritual, dogmele, valorile și instituțiile asociate cu această credință.
În cursul dezvoltării sale RELIGIA a luat un imens număr de forme în diverse culturi sau persoane.
Musafir#80 Nov 04, 2015, 12:52
De ce??? Dumnezeu e peste tot!! Nu in mina unui sarpe
Musafir#81 Nov 04, 2015, 12:52
E de ajuns, romanii sunt satui de cumparaturi frumoase, scoti un ban din buzunar dar cumperi ceva frumos! Case si vile la lac unde sa se lafaie preasfintii in timp ce tara moare de foame!
Musafir#83 Nov 04, 2015, 12:53
pentru schimbare
Musafir#84 Nov 04, 2015, 12:54
Sa ii fie confiscata toata averea "Preafericitului" intr-o tara nefericita
Musafir#85 Nov 04, 2015, 12:55
Credinta nu se face pe bani!
Musafir#86 Nov 04, 2015, 12:59
imi doresc nu numai sa demisioneze dar biserica trebuie sa plateasca impozit
Musafir#87 Nov 04, 2015, 13:00
Pt ca asa imi dicteaza constiinta si pt ca cine vrea sa fie aproape de D-zeu il poarta insuflet si nu avem nevoie unii in cearcefuri nagre sau albe care sa ne zica ce si cum e bine sa faci
Si dupa ce ca mai iau 0,4% din PIB ADICA IN JUR DE 226 milioane dr EURO nu fac nimic gratis pt orice trebuie sa platesti
Cu ce ajuta biserica oameni nevoiasi???
Va spun eu ii ajuta scape de bani cand le trece pragul bisericii
PREOTI SUNT TOTI CU MICI EXCEPTI NISTE CAPUSE !!!!
Si dupa ce ca mai iau 0,4% din PIB ADICA IN JUR DE 226 milioane dr EURO nu fac nimic gratis pt orice trebuie sa platesti
Cu ce ajuta biserica oameni nevoiasi???
Va spun eu ii ajuta scape de bani cand le trece pragul bisericii
PREOTI SUNT TOTI CU MICI EXCEPTI NISTE CAPUSE !!!!
Musafir#88 Nov 04, 2015, 13:01
patriarhul daniel este un sobolan la fel ca cei din clasa politica, un politician ascuns sub haine preotesti.
Musafir#89 Nov 04, 2015, 13:02
Ca nu inteleg ce rol are in societate preabinedispusul Daniel!
Musafir#90 Nov 04, 2015, 13:02
Pentru ca avem nevoie de moralitate, de credinta,dreptate si adevar si nu in ultimul rand bunatate si milostenie.Toate acestea inseamna Dumnezeu.
Musafir#91 Nov 04, 2015, 13:03
nu mai suport nesimtitii si hotii din tagma preotimii;fura si de pe vii si de pe morti,fara a plati impozite;rusine lor.
Musafir#92 Nov 04, 2015, 13:03
Pt. ca acest om este preocupat doar de facut bani, nu are nimic de a face cu lipsurile si suferintele acestui popor, a transformat biserica ortodoxa intr-o afacere, intr-o multinationala,dar si pt atitudinea avuta in aceste zile cand niste oameni au ars de vii, iar biserica in fruntea caruia sta infasurat in acel cearceaf si el personal, nu au facut aproape nimic pt ajutorul si alinarea suferintelor victimelor de la club Colectiv.
Rusine sa-ti fie dle "presedinte" de "multinationala" !
Rusine sa-ti fie dle "presedinte" de "multinationala" !
Musafir#93 Nov 04, 2015, 13:03
deoarece biserica face parte din statul roman nu se situeaza deasupra lui,la fel si conducatori ei. Prin comportamentul domniei sale foarte extravagant pentru principiile si dogmele biserici ,a transformat biseserica-ortodoxa intr-un srl creind o prapastie intre B.OR. si enoriasi
Musafir#94 Nov 04, 2015, 13:04
ca sa-mi bag pula in toti slujitorii astia parsivi
Musafir#95 Nov 04, 2015, 13:04
O persoana care uita ,ca biserica inseamna credinciosii nu poate fi in fruntea ei. Cel care nu ia atitudine in fata paganismului, nu reprezinta credinta crestina si nici acest popor.
Musafir#96 Nov 04, 2015, 13:06
Sunt o persoana credincioasa ! Dar atitudinea acestui om, consider nu a avut legatura cu spiritualitatea si credinta in Dumnezeu! Urat! Rusine!
Musafir#97 Nov 04, 2015, 13:06
a facut destula avere
Musafir#98 Nov 04, 2015, 13:07
in speranta ca se va face dreptate.
Musafir#99 Nov 04, 2015, 13:08
Dumnezeu vrea sa ne scape de asemenea oameni care au incalcat Poruncile Sfinte.
Musafir#100 Nov 04, 2015, 13:08
Hotie...asta nu mai este religie
| This discussion has been closed. |
Vrem o Românie dreapta, in care sa putem trai liniștiti, nu sclavi in tari străine!