Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
Re:
Nu#1755: -
Da de ce? L-ai cunoscut îndeaproape? Esti in biserica duminica de duminică? I-ai cunoscut faptele din surse directe nu intermediate, Tu ești bineînțeles un creștin model!
Re:
banuiesc ca știi câte așezăminte sociale s-au facut pe langa biserici, de câți copii are grijă un preot in Valea Screzii, câți preoți si parohii din tara il susținut. ..
Re:
Și eu m-am săturat de proasta educație, de tot felul de incompetenți care in numele "democrației" și "libertății" vorbesc și acționează, dar ce pot să fac: să-i înțeleg, să-i ajut dacă pot, să nu-i jignesc.
Caci cu cat omul este mai putin educat, cu atât aremai mult tupeu și se crede buricul pământului.
De aceea nu mergem mai departe caci suferim de sindromul "ceașcă" : nu știm nimic dar ne dam cu părerea.
trebuie ca biserica sa plateasca impozite! eu cred ca prin biserica se spala bani seriosi! au legile lor si parca e stat in stat!
Vreau sa avem spitale si scoli,vreau sa vad la TV oameni de la care avem ce invata nu oameni care doar ne critica si ne fac sa fim umili !!!!!!Asta vreau si de asta am semnat aceasta petitie!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Pentru ca ne-am saturat de preoti care slujesc banului si nu poporului.
| This discussion has been closed. |