SEMNEAZA pentru EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE FAC ABUZURI
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE - constitutia Romaniei, dar este vorba si de BUN SIMT! Care se pare ca nu mai exista in tara noastra.
Sa plateasca! Exclluderea nu este suficienta.
Cazul CEDO 17034/03 sustine si semneaza petitia,de 7 ani nu am incasat banii acordati de CEDO,in timp ce procurorii de caz,claseaza cauza ca nu sunt fapte.Am asteptat la CEDO 7 ani ca sa dea o decizie favorabila iar statul refuza sa elibereze suma.
Toata lumea sa plateasca pentru greselile facute
inca mai exista "Dumnezei" care nu platesc pentru greselile lor, precum: BNR, zeul zeilor din Romania si tota claca cu salarii nesimtite si nedeclarate din interior,..parlamentarii, magistratii...care comit cele mai grave abuzuri, afectand persoanele in sine, aducand grave prejudicii morale si materiale. De ce numai cei din gloata sa plateasca pentru abuzuri si greseli? Sustin aceasta lege, precum altele care trebuie adoptate pentru savarsirea abuzurilor.
Oare este Romania o tara democratica? Nu se ridica nici macar la nivelul comunismului posterior, atunci cand tara era a romanilor, acum este vanduta in mare parte intereselor strainilor, tocmai de aceea autoritatile cele mai inalte si prioritare din stat, nu raspund pentru nimic din ceea ce fac in tara asta.
FIECARE OM ARE OBLIGATIA MORALA SA PLATEASCA CAND GRESESTE, ASA CA NICI MAGISTRATII NU SUNT ALTCEVA DECAT OAMENI.
GRESESTI = PLATESTI !!!
Din pacate dupa revolutie cei care au schimbat legile au avut grija ca cei cu functii inalte sa faca prostii fara sa raspunda. Acum a venit vremea cand fiecare om pus pe o functie de unde da ordine si verdicte sa plateasca greselile facute de el. De aceea au salarii mari pentru ca ar trebui sa aiba si raspunderi mari... Cine greseste plateste.
Un justitiar care greseste sa plateasca asa cum a platit si dr. Ciomu. Se stiu inatacabili si au format o ginta care isi apara interesele, atat personale cat si colegiale. Cei care infaptuiesc actul de justitie sa fie raspunzatori pentru ceea ce decid.
justitiarii care pierd procese la CEDO sa fie EXCLUSI din magistratura si sa-si piarda toate drepturile speciale ce le sunt acordate.
Eu Sunt cel ce Sunt Sfantul Dreptatii !
| This discussion has been closed. |