SEMNEAZA pentru EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE FAC ABUZURI
In majoritatea cazurilor nu sunt greseli, sunt facute cu buna stiinta pentru avantaje materiale si financiare. Asadar "au gresit " , sa plateasca ei nu noi ! Afara !
Am ajuns tara procurorilor care se cred cel putin Dumnezeu pe pamant !!!!
Am ajuns tara judecatorilor timorati de procurorii Dumnezei !!!
Am ajuns tara judecatorilor spagari mana in mana cu infractorii si interlopii !!!
Am ajuns tara cu cei mai bogati si acuti procurori si judecatori - din salariu ?????!!!
Am ajuns tara de cacao in materie de stat de drept !!!
Pentru furtul unei gaini 3,4,5 ani cu executare !!!!
Pentru milioane de euro furate 2,3,3,5 ani cu suspendare !!!!
Ce stat de drept avem ???
Niste "" bisnitari " care pentru bani se joaca cu vietile oamenilor ,,,,!!!!!?
NU SPUN CA TOTI PROCURORIISI JUDECATORII SUNT ASA !!!!!
DAR MA DOARE CAND VAD CA CEI CINSTITI SI ONESTI NU IAU ATITUDINE IMPOTRIVA CELOR CARE SUNT USCATURILE SI JEGURILE DIN SISTEMUL DE JUSTITIE !!!!
DE C S M CE SA MAI VORBIM !!!! ROTATIA CADRELOR CA PE VREMEA LUI NEA NICU !!!
UNII DINTR EI NICI NU AU CE CAUTA IN C S M !!! II FAC DE RAHAT PE PROCURORII SI JUDECATORII DREPTI SI ONESTI !!!!!
IN REST CE SA MAI ZIC ??? HUUUOOOOOO LICHELELOR SI PARVENITILOR DIN SISTEMUL DE J6STITIE "" SMARDOII "" STATULUI DE DREPT CREAT DE MACOVEI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA EI !!!!!!
Mi se pare normal sa platesti pentru greselile facute, noi toti platim intr-un fel sau altul daca gresim, iar ei, care se joaca cu vietile oamenilor, sa nu aiba absolut nici o urma de raspundere atunci cand o dau in bara? Este una din cele mai mari nedreptati fatate de mintile bolnave ale conducatorilor post decembristi!
Pe langa excludere ar trebui sa fie trasi la raspundere si sa plateasca pentru ceea ce au facut. Uneori deciziile lor cantaresc foarte mult si pot schimba definitiv si ireversibil viata unui om. O spun din propria experienta. Sa judece corect in spiritul legii si nu al intereselor personale. Majoritatea sunt corupti pentru ca nu poti intra in magistratura fara sa dai spaga de peste 100 mii de euru. Indiferent cat de bun ar fi un candidat, nu poate accesa acest sistem. Si daca pleci manjit de la inceput in cariera, asa ramai si nu mai poti iesi din cercul vicios. Ca-n reclama cu doctora: "coruptia ucide"! E o chestiune valabila si universala.
| This discussion has been closed. |