Scoala nr.178 - Scoala de suflet
Suntem puternici! Nu avem nevoie de comasare!
Aceasta scoala nu merita comasata cu liceul Dimitrie Paciurea . Scoala Nr 178 este locul unde am crescut, invatat si format multi din cartierul Pajura si nu numai . Aici am invatat sa scriu si sa citesc primele cuvinte , sa deosebesc binele de rau , totul sub indrumarea unor profesori de nota 10 . Scoala Gimnaziala Nr 178 a fost si va fi mereu chiar daca anul acesta am terminat ) a doua mea familie . Pot spune cu sinceritate ca este cartea de vizita a cartierului Pajura . Lasati scoala asa cum este , are tot ce ii trebuie sa functioneze independent .
SPUNETI NU COMASARII! SEMNATI PETITIA ! AVEM NEVOIE DE SCOALA 178 !
Bibliotecara scolii, Ichim Camelia.
Scoala Gimnaziala Nr.178, avem nevoie de tine!!!
SA NU STRICAM CE E BUN!
Haideti sa o pastram asa sau sa o facem sa devina si mai buna.
Stiu asta pentru ca am vizitat scoAla asta,nu se compara cu scoala ion heliade radulescu!
Asta e pararera mea!
Re: Nu avem nevoie de comasarea Scolii nr. 178!
#1-vreau pizza la scoala
cine trece in clasa 1 rugativa sa nu fiti cu doamna popescu gabriela ca invatatoare e proasta
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Inadecvat
Toti utilizati nume false ,fara curajul de a va divulga adevaratul nume,si va exprimati frustrarea fata de reputatia unei doamne invatatoare foarte pasionata si dedicata meseriei sale, folosind numele unui copil de 10 ani,copil care munceste ore intregi pentru a avea rezultatele din prezent!
Ar trebui sa va fie rusine pt atitudinea aceasta de defaimare!
Lucrurile nu vor ramane asa,iar administratorul acestui site,va trebui sa puna la dispozitie organelor competente, IP-ul utilizat pt comentariile impertinente.
This comment has been removed by the person who wrote it.
imi pare rau
buna ziua pe mine ma cheama iulia dar nu sunt la scoala 178 . fratele meu mai mare a scris asta si a pus numele unei fete cu care a fost la un concurs de romana la scoala nr 178 .pentru ca era gelos ca a luat punctaj mai mare chiar imi pare rau sa stici ca numele ana maria marita a folosit-o fratele meu imi pare foarte rau acum este grav peepsit
Ana maria marita
Ana Maria Marita este cea mai buna eleva pe care o poate avea scoala nr 178.
Daca Ana vede acest mesaj sa sti ca esti o fata foarte inteligenta si frumoasa ca mereu am intrat sa vad ce punctaj are fratele meu si mereu am vazut ca ana avea cele mai bune punctaje .
Bravo Ana sa inveti tot asa .
Apropo am 11 ani
| This discussion has been closed. |
Nu avem nevoie de comasarea Scolii nr. 178!