Scaderea CAS cu 5 procente
prin aceasta semnatura sa rezolvati ceva nu va bazati pe domnul ponta care promite multe si nu face nimic decat sa-si umfle buzunarele proprii
O MARE PACALEALA
Mai,Antonescule,esti de atata timp in politica dar spune ce realizari ai? Ai fost numai un Gica Contra si atat...
Cu stima !
ing.Ed.St.Dumitriu (nemembru al niciunui partid)
critica la adresa PNL
Nu pot sa nu va spun ca PNL-ul nu ar trebui sa discute nimic despre Ponta , deoarece i-a fost bine cu el pana la parasirea domiciliului conjugal!
De aceea eu sunt asa de descurajata, deoarece pentru mine nici unul dintre Dvs nu-mi creaza incredere! Ponta era tot ala si cand erati casatoriti!!!!si Dvs nu sunteti ce trebuia sa fiti! V-ati casatorit pentru avere si v-ati despartit tot pentru avere si marire, nu principii, deoarece principiile nu pot fi lafel!
Apoi, sa se duca dracu'!
reducerea poverei fiscale da posibilitatea angajatorilor(oamenilor cu curaj) sa dezvolte afacerile si implicit sa creasca numarul de angajati
Vad pe unii revoltati impotriva patronilor si imi zic!? si-i intreb. Ma, cator oameni ati dat voi salariu in viata voastra, daca este asa usor sa conduci o afacere, dece nu va apucati sa construiti una? Stiu dece, pentru ca sunteti din categoria celor care asteptati sa va dea cineva si mai ales degeaba. Pai "politicieni" au inteles asta si vau transformat in masa de manevra, va dau cate ceva, acolo o jucarie(o galeata, un sort de bucatarie, o sacosa cu ceva alimente s.a) si votati intr-o veselie generala,. dupa ce ati luat teapa va intoarceti revolta catre patroni si alti oameni cu curaj, pentru ca nici in al treisprezecelea ceas nu va recunoasteti greseala. Si uite asa o tinem de 25 de ani. Nu sunt suparat pe voi va inteleg atat puteti.
eu pentru un contract cu apanova de 1.500 ron mi sa cerut sa prezint tot felul de utilaje si noua oameni calificati si angajati permanent clar ca nu am fost compatibil, dar un alt " cetatean " a primit aprobare de executitie fara nici un angajat si fara experianta in domaniu iar eu trebuiea sa lucrez in subatrepriza la el, ce reguli sunt astea?? intrebarea este cei care sunt sus pusi si ne conduc doresc schimbarea regulilor ? cat timp sistemul functioneaza asa noi vrem cinste si onestitate, adica cine sa fie cinstit noi care ne taram de pe o zi pe alta sau cei care triseaza permanent si primesc contracte la niste preturi exorbitante?
| This discussion has been closed. |
Sunt satul de promisiuni !
Nu sustin nimic iar la vot o sa merg sa anulez voturile !