Scaderea CAS cu 5 procente
Contributia la CAS ar trebui sa fie optionala la modul in care atunci cand apelam la serviciile medicale ajungem sa le platim: analizele deoarece "s-au terminat fondurile pe luna asta"; medicatia deoarece "in spital nu avem nimic"; atentia doctorilor deoarece "au salarii de mizerie" si altfel TE LASA SA MORI IN SPITAL!!! si nu generalizez insa, 25% dintre medici desi au o pregatire ce lasa de dorit in mod sigur te ingnora daca nu-i dai spaga "binemeritata!" / Ma intreb in nemernicia mea, CAT TIMP MAI STAM SI INGHITIM MIZERIILE ALESILOR?
In Romania sunt cele mai mari taxe din toata Europa, la cele mai mici salarii. Salariile noastre sunt impozitate in total cu peste 60%, este de-a dreptul aberant! Dupa ce am cotizat la sanatate o viata intreaga si cotizez in continuare, acum, avand o contuzie suturata la cap, nicaieri n-au vrut sa ma panseze, nici la urgenta unde mi se facuse cusatura, nici in policlinica unde fusesem indrumata din spital. Asta e chiar o chestie proaspata, de doua zile. Este scandalos, mi-e rusine de rusinea lor !
CE PRETENTIE POTI SA AI DE LA UN ponta CARE DESCOPERA DUPA CE DEVINE PRIM MINISTRU CE INSEAMNA PRODUSUL INTERN BRUT(ANI DE ZILE A FOST PARLAMENTAR-cand aproba bugetul?)
PSD este cea mai mare organizatie infractionala
PSD este cea mai mare organizatie infractionala din istoria Romaniei! Fostul lider al PSD - Adrian Nastase a ajuns la puscarie. Iresponsabilul vesel de acuma, premierul Ponta, trebuie sa plateasca pentru raul facut Romaniei!
PASTE FERICIT
SCHIMBATIL PE DOMNUL CRIN ANTONESCU ,V-A TRAGE PNL -UL IN JOS.
firma ori reduce activitatea , ori. intra in faliment si noi semnam statul de plata pentru indemnizatii nu ne doare capul de restul lumii
putem reduce cu cat vrem cas rezultatul final va fi probabil moarte lenta si sigura
Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.PASTE FERICIT !
| This discussion has been closed. |