Sanctionarea Antena3, OTV, Realitatea TV , Romania TV
Pentru o televiziune libera
Sustineti si fiti alaturi de proiectul NASUL TV.
http://www.nasul.tv/
Revin la numarul de petitionari
lu culcer
Re:
Stimată Doamnă, curiozitatea şi nevoia de o minimă obiectivitate m-au determinat să arunc o privire pe forumul acestei petiţii, în ciuda faptului că nu sunt deloc de acord cu subiectul propus. M-am oprit asupra comentariului dumneavoastră uşor intrigat şi mai ales mirat de cel puţin un paradox care se naşte spontan din citirea acestuia. Afirmaţi că nu mai urmariţi de doi ani posturile Antenei; mă întreb, deloc retoric, cum evaluaţi în aceste condiţii corectitudinea/incorectitudinea ştirilor de pe aceste programe tv ?În altă ordine de idei, vă întreb, consideraţi corect faptul că televiziunea de stat, multă vreme, nu a prezentat nici o ştire despre protestele din ţară (indiferent de natura acestora)?Vă mai întreb, ce preferaţi, televiziuni perfecte din punct de vedere formal, lipsite însă de o parte însemnată a evenimentelor de actualitate, fie că, personal, ne plac sau nu, sau preferaţi televiziuni imperfecte care ofera publicului tot spectrul evenimentelor cotidiene, cu bunele şi mai puţin bunele vieţii de zi cu zi ?
sunt intru totul de acord, nu mai vreau televiziuni care toata ziua cat e de mare nu au decat otrava si venin, nu asta imi doresc pentru viitorul copiilor nostrii, nu stiu CNA -ul ce face ca pe banii nostrii stau acolo
This comment has been removed by the person who wrote it.
onestitatea si sinceritatea sunt doua lucruri complet necunoscute acestor asa zisi moderatori de la antene!!!!!
dupa limbaj se vede ca esti uslas, te-as sfatui motanule sa urci pe acoperisuri si sa miauni acol
Re:
Dar cand presedintele, guvernul nu respecta constitutia noi cum sa ne aparam?!
Re:
stimata doamna, inteleg ca aveti opinii diferite fata de majoritatea oamenilor. o singura intrebare: cine conduce romania de 8 ani? cine a fost ministrul(din '92 pana astazi:)) unui minister care isi arata impotenta in situatii de criza?
va rog sa gasiti dv raspunsul.
Re:
?sa le ridice licenta pe perioada campaniei electorale? drum bun in rusia bolsevica.... eu vreau o tara libera cu o diversitate de puncte de vedere. nu va place , nu este in acord cu ceea ce credeti... schimbati canalul.
Re:
pentru a fi in sigurata faceti apel la servicii sa nu mai creeze diversiune in piata. cei ce protesteaza in piata la -10 grade nu v-ar face nici un rau. in plus , copilul ar intelege ce este democratia...
Re:
si cu presedintele cum ramane? separatia puterilor in stat este garantata de constitutie nu?
Re:
- 40 % in venituri
nici o scadere de cheltuieli (parcuri, borduri, mobilier nou, masini guvernamentale)
+ 40% crestere buget servicii
asta e realitate!
Petitieonline.com
Sunt instrumente de manipulare si intoxicare a oamenilor.Nu merita nici o atentie.
| This discussion has been closed. |