Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
seceta
un bagator de seama
lasilor
revolutia #4802 seceta
Asa se aude: in august 0 lei ... si poate tichetele de masa din luna mai. In rest seceta fara tunete si fara fulgere. Dormiti linistit!
Ce stiti de listele de somaj tehnic? S-au facut sau urmeaza sa se faca? Este adevarat ce declara cernev in stanga si-n dreapta? Directorii, sefii si liderii de sindicate pleca in somaj tehnic sau ei sunt "izmene" (pardon indispensabili)?
Nimic
Cum pot unii sa fie in doua locuri in acelasi timp ... si in Rm. Valcea dar si in Buc. sau Craiova!
Directorii nu pot pleca in somaj tehnic pentru ca unii dintre ei au cate doua joburi.
Exemplu: Mihai - Iulian Munteanu, Director Comercial la Oltchim si formator mediatori la Human Toolkit.
In timp ce ia bani de la Oltchim - pentru functia de Director Comercial incepand, cu data de 15.05.2013 (http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/RC29052013-organigrama%20si%20CE.pdf) ia bani si de la Human Toolkit - pt. cursurile de mediere avute ca formator in perioadele: 20.05. - 02.06.2013, 15.07. - 28.07.2013, in Bucuresti; 05.08. - 18.08.2013 in Craiova, cf. http://www.human-toolkit.ro/cursopen/Curs_formare_mediatori___Bucuresti___mai_2013-143.html
Fost Petrochimist #4807 Nimic
Nu a declarat la Ramnicu Valcea, in fata lui Dumitru si a lui Pirvu, Vosganian ca la Pitesti "pacientul este mort" si nu mai poate fi resuscitat iar oamenii au luat banii degeaba din anul 2009?
Pai ce mai vreti? Soarta voastra ca si soarta Oltchimului - fier vechi este clara si pecetluita: somaj si romii de la Strehaia!
Musafir #4803 un bagator de seama
#4804 lasilor
Prea tarziu! Faliment si fier vechi scrie pe Oltchim.
Cu parere de rau, combinatul Oltchim o sa dispara asa cum a disparut si echipa de handbal Oltchim.
Unde esti Burdoaza care ne spuneai inscrietiva in sindicatul Victoria pentru locurile de munca ai
fugit in Ordonanta
si pe noi de la El-III-ne-ai lasat pe mana unui panfletar.
Chiar asa sa fie ?
FARA REGRETE ,VA ROG !
dezamagitului si musafirului
unde erati cand erati trimisi in somaj acum doi anide catre un Oltchim nebancabil?
va spun eu:
nu stiti sa traiti in democratie stupid people.
va place biciul, injuratura si sa fiti umilintia; aia e conducere tata! care fura si umileste.
prostii pling, desteptii actioneaza
Ma doare ca ati uitat complet de noi de parca nu am fi tot de aici. Ba suntem mai oltchimisti decat multi din astia care se dau rotunzi si cunoscatori din vorbe si nu stiu decat drumul de la poarta la calculator. Daca ar fi trimisi numai pana la Sinteze s-ar rataci.
Si ce mai “noroc” pe capul nostru ca ne reprezinta un dobitoc precum Vancea. De fapt noi suntem de vina ca l-am acceptat atatia ani pana cand nu mai poate fi dat la o parte. Acum e reprezentantul Cartelului. Ne-am facut-o cu mana noastra.
uite cine vorbeste, un mentchim
Vezi-ti de traba ta.
adevarul supara
Daca urmaresti cu adevarat actualitatea si nu doar te balacaresti pe aici ai fi aflat ca Diculoiu si Prisacaru au luat salariile lor aleaa "modeste" la zi.
Cine-i PROSTU?
mizer.....
oltchim
HAI SA LE DOVEDIM CA NU SINTEM PROSTI
HAIDETI SA NE RETRAGEM TOTI,FARA SA NE INSCRIM LA ALT SINDICAT,SA AI LASAM SINGURI FARA COTIZATII,SA VEDEM DACA LE MAI CONVIN SA VINA IN OLTCHIM.
NU ATI OBSERVAT ACUM O SAPTAMINA LA PREFECTURA CA PE DICULOIU IL INTERESA MAI MULT REPARATIA MASINI LUI SI NU VIITORU OLTCHIM S-AU AL NOSTRU.
A STAT O ORA DE CIRC INPREUNA CU O SLEACTA DE 30 DE NESPALATI CU EL,(CA OAMENI CALUMEA CU CARTE NU MAI STAU LINGA EL) A FACUT SPECTACOL IN LOC SA POARTE O DISCUTIE CIVILIZATA, CONSTRUCTIVA PENTRU SOCIETATE.
DE CE PINA ACUM UN AN NU A SARIT LA GITU LUI VIDEANU????..DE CE NU A SARIT IN AJUTORU ANGAJATILOR???...SI LE SPUNEA CA AI DA AFARA???
VA RASPUND EU...ERA GHIFTUIT DE BANI DE LA ROIBU SA TINA PROSTI IN FRIU SA POATA EI SA IS FACA JOCURILE.
EU UNU AM HOTARIT ;NU MAI DAU LA MILOGI ASTIA UN BAN....ASTAZI MA RETRAG DIN S.L.O.
Re: adevarul supara
#4818: Mentchim - adevarul supara
se baga toti prostii in seama
oxo
DACA ESTE LA MENTENANTA CE LEGATURA ARE CU NUCLEU SINDICAL DIN SECTIE?
O SA AJUNGEM SA NE DIRIJEZE MAINE, POIMAINE SI ANGAJATII DE PE LA CHIEMPRO ,OLTGRUP E.T.C.CA DOBITOCI MAI SINTEM!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Pentru doamna Mardare
#4800: Petrochimistul - Pentru doamna Mardare
Crezi ca are curajul sa vina la Pitesti ? Nu vezi ca la Pitesti nu mai vine nimeni pentru ca nu si-a luat lumea banii ? Le e frica !!!