Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
da mi si mie gaocelule si ti spun,ca de ,la fota i a dat d nul diculoiu,dar mai gaocel vreau si de la tine,,,,m am razgindit,ai uitat ca eu am furat de la O2 N2,aproape 3miliarde[bani vechi],ce nevoie mai am de mitinguri,eu m am rezolvat in 2 luni cit am stat matrasit de tambalagiul vostru de cernev si talpasanu,miiiirs ascirba ordinara,miiiirs,,alup igus
Re: Re: Re: da ma pleaca pirvule,sa vina cernev al vostru s au ce cocalar cernevist
#12672: - Re: Re: da ma pleaca pirvule,sa vina cernev al vostru s au ce cocalar cernevist
iar daca eu sint aburit,mata e o vuvuzea,ca si tine ordinar cernevist,,,
Re: Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
#12678: - Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
Ptiii bre nea Remy da' tare ratacita e mintea asta a lu' matale.Ori poate Bachus asta o fi de vina ca tare pe aratura mai esti.Ori,ma gandesc eu,poate sa ti se fi stricat tableta aia pe care tastezi,sau poate o tii cu susul in jos,cine stie,cine sa te mai inteleaga si pe matale?
Re: ba da bai cernevica,am martori cind s a dat de gol,alup igus
This comment has been removed by the person who wrote it.
lasati-o moarta
Haideti bai frate sa ne cerem drepturile noastre,banii nostri munciti ,sa vedem luni cati iesiti
Re: Re: Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
#12680: - Re: Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
recunosc ca n am ochelarii de soare gaocel,nu mi ai dat raspuns,ma platiti si pe mine sa l tradez pe D NUL DICULOIU,s au ba,cum a facut cernev al vostru cu talpasanu,,,,zi ma ca pierd beliscopterul,,miiiirs,alup igus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: deci vrei nume care a luat banii de la cernev,din greva,plateste ma,,fota
Bai nea Fota, las-o ca macane.Nu te plateste nimeni pentru aburii aia ai lu Bachus pe care ii ai in creier.Dumneata daca gandesti asa cum scrii e vai mama noastra.Lasa-ne pe noi cu ale noastre si dumneata cauta tradatorii pe unde reusesti.Daca esti in stare sa spui ceva coerent bine,daca nu du-te frate si cauta-te ca esti pe aratura rau de tot,ia-te de mana si cu Pirvu asta de veni acum ca se pare ca ati facut studiile pe acelasi maidan.
Sarbatorile........
Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
Re: Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
#12687: - Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
iar pt oamenii oltchimului,fota va da un sfat fratesc;nu iesiti si nu face ti jocurile acestu i individ[monstru]cernev,care nu face altceva decit scandal,ura,dezbinare,nu vreau sa avem necazuri mari,daca ma intelege ti,,,cernev dute,miiiirs in mina mea nagitule imputit,,,miiirs
banii
lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
#12687: - Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
"STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE CURG.
Imagini pentru corneliu cernev
corneliu cernev - B1.ro
"STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE CURG.
Re: Re: Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
#12688: - Re: Re: lasati-o moarta cernevistilor,vremea voastra a trecut,ciocul mic si miiiiirs
IAR PT OAMENII OLTCHIMULUI C REDET IL PE FOTA CA NU VA MINTE;BAI CERNEV SI GHIOCA,BAGATI LA CAPUSOR CA NU SUNTEM PROSTII VOSTRI;DACA D NUL DIR RENERAL ESTE [PNL IST],ATUNCI VOZGANIAN AL VOSTRU CE ESTE,CIND TU CERNEV I L PUPA I UNDEVA SI TE RUGAI IN GENUNCHI[SPUNE GHIOCA] SA TE FACA PE TINE LIMBRICUL [DIRECTOR] OLTCHIMULUI ,SPUNETI NE ESCROCILOR ASTA CE MAI ESTE,A R U ,CACANARILOR SI TRADATORII OAMENILOR DIN OLTCHIM,,,MIIIRS,CURVE ORDINARE,SA VA IA D ZEU CU BINE
"STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE CURG!
Re: baniiEU FOTA AM CURAJ SA MA JUR PE BIBLIE PE COPII MEI,TU,,A R U
"STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE CURG!
Re: Re: "STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE
CERNEV,NIMENI SI NIMIC NU TE MAI SCAPA DE MINIA OAMENILOR,AI MARE GRIJA;REMY
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Ghioca
#12675: - Re: Ghioca
iti dai seama ca nu are cum sa spuna, nu sunt dovezi si nu poate afirma, ii ceri cam mult..., faptele au fost consumate