Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Re: esti intoxicat bai incultule
#10950: - esti intoxicat bai incultule
unde mai lucreaza maaa, ca de cand s-a infintat victoria, combinatul e INCHIS !!!!!!!!!!! LASATI OAMENII PE DRUMNURI SI VOI IN CORTURI CU BAUTURA IN NAS !
Au ajuns toti retarzii de la Sectia Logistica (ex Transporturi) sa isi verse dejectiile pe forumul asta.
Sunteti niste looseri! Apucati-va de munca baaaaa! Lasati dracului balacarelile!
Re: Re: sa vedeti cine este GHIOCA
#10939: - Re: sa vedeti cine este GHIOCA
Ce faceti fratilor? Iar scoateti primatele la inaintare?
"Nu trage, dom' Ghioca, sunt eu… Ciornevica!"
Re: ULTIMA ORA ! OLTCHIM, UN MACONDO AL PRIVATIZARILOR.
#10908: S. MAX - ULTIMA ORA ! OLTCHIM, UN MACONDO AL PRIVATIZARILOR.
P.S.: Acesta este OLTCHIMUL bancabil: adica, prin cei care sunt la conducerea Ministerului Economiei si a OLTCHIMULUI, acesta a devenit subiect de bancuri si bascalie.
Re: Ceva noutati cu chinezii
#10943: - Ceva noutati cu chinezii
Se pare ca e de bine cu chinezii, au fost adusi special de catre Mariana Gheorghe pt. rafinarie, au vizitat timp de 2 ore rafinaria si ar fi fost multumiti si de DPB
Re: vai de curu vostru
cacanar esti tu si cu cine te-a cacat. cum poti sa generalizezi, chiar toti cei 1000 de disponibilizati sunt cacanari? dar cine dracu esti tu de porti grija "statului asta amarat". e amarit ca pt. ca in tara asta sunt f. multi prosti asa ca tine.
NU VA LASATI PACALITI
Re: Re: Re:
sa mi bag pula n mata daca eu fota nu am tinut si am cerut la cacatul de cernev,intreaba oamenii muistule,;sa nu uitam de mentchim;zi jigodia dreacu,da intreaba l pe muistul de cacarau [cernev],futuva n gura de tradatori,miiiiiirsss
Din pacate
Re: NU VA LASATI PACALITI
#10958: - NU VA LASATI PACALITI
SI ATUNCI CE SA MAI ASTEPTAM? NEA AJUNS CAT NEA MINTIT CONDUCEREA ASTA. NU SINT IN STARE SA ADUCA BANI IN SOCIETATE SI SA NE ACHITE RESTANTELE NOUA SI DISPONIBILIZATILOR SA PLECE. CINE SA NE MAI SCOATA IN STRADA CA PE DICULOIU PARCA L-A MINCAT PAMANTUL.DACA MAI STAM ASA O SA VINA IARNA SI NU O SA AVEM CE PUNE PE MASA.ACUM E MOMENTUL ALTFEL PUNEM CRUCE. NU CONTEAZA CA SINT AI LUI DICULOIU SAU AI LUI CERNEV DACA SE ANUNTA MITING E CAZUL SA NE UNIM FORTELE. DACA NU SA RABDAM DE FOAME SI SA NU NE MAI VAIETAM.
Re: IE GRAV
#10945: CONDUCEREA SINDICATULUI VICTORIA - IE GRAV
deci tradatorule de cernev sau mai bine pupincuristilor de polioticieni[cum e cerne si ghioca]va iesi urit cu voi,mare grija ca fota v a zis sa nu mai mintiti ,stiu si stim toti oameni de cernev imputitul ca are interese si acum,dar e prea tirziu,va fute fota n gura cu 80 de victoriosi,apropo cernev;stai in banca ta ca va iesi urit de tot daca mai umbli cu magarii de tipul;scoti tu oamenii afara ,ce doresti nagit bulgar ,mincamiai pula cu nevastata
Re: Re: esti intoxicat bai incultule
#10951: - Re: esti intoxicat bai incultule
apropo;s o fut pe mata ,nevastata,dar si pe tine n guritele,sper ca ai inteles mesajul meu laba giule de cernevist imputit,a lu pigus
sa mi bag pula n mata daca te referi la mine fota,iar decapitarea,,,,asteptati o,o sa vina cernevist
#10952: - Re: esti intoxicat bai incultule
iar pt lindicatul victoria;multa muieeee,mirs,de la fota mincaiati lula,a lu pigus
#10952: - Re: esti intoxicat bai incultule
apropo;sint in fata voastra ba si asteptde la remy si tot astept sa va dau prin gurita,un pic mai aveti
a
#10966: - Re: Re: esti intoxicat bai incultule
apropo cernev;ce ai facut cind a venit apechimul,te intreb eu fota ,dar si oameniiiiiiiii oltchimului,zi tradatorule mincamiai pula
Lamurire
Poate cineva sa-mi spuna de ce nu se privatizeaza oltchimul asta odata daca tot are atatia ,,curtezani,, chinezi,rusi,polonezi cine nu vrea sa privatizeze,nu cumva este ceva ce noua privitorilor ne scapa?
Re: a
iar tu ghioca sa sugi pulile oamenilor din mentchim cu cernev ,dar si mie lingaule;lumea nu uita si tine minte cacatilor,tradatorilor si pupincuristilor,tot remy
#10951: - Re: esti intoxicat bai incultule
daca tu ma faci pe mine incult,bolovaneeee,ride tot oltchimul de tine,mascariciule ;s o sugi cu mata,a lu pigus
Re:
tu taci in pula mea de muist fricos si sugeo de la cernev ca ti da el baniii;a lu pigus
PPP
| This discussion has been closed. |
Re: esti intoxicat bai incultule
#10950: - esti intoxicat bai incultule
COIE DACA ITI APAR IN FATA TA O SA MA CUNOSTI< O SA FIII MICCCCCCC SI NU O SA RIDICI CAPUL DIN PAMANT< ASA CAAA FERESTE-TE< HOTULEEEEEEEEEEEEEEEEE>>> DOSARELE TALE LUCREAZA< O SA FII LUAT PE SUS.O SA AFLI TU MULTEE.., JOACA-TE FRAIERE, JUCATI-VA, CURAND NE JUCAM NOI SI O SA DANSATI PRECUM ATI JUCAT VOI.