Salvati Canionul 7 Scari
In rest, numai de bine.
General
Nu sunt de acord cu termenul folosit de autor pentru a denumi marlania, mitocania, aroganta petrecaretilor.
In Romania taranii au fost talpa tarii, fara ei nu s-ar fi creat tezaurul cultural national.Adevaratii tarani au cultul pamantului.Nu-i jigniti!
Pentru toti cei care au facut referire la termenul "taran" folosit in aceasta petitie...Nu stiu daca pot sa-l mai schimb acum, sa scriu altceva in locul lui. Nu am vrut sa folosesc aceste termen ca o jignire la adresa taranului roman, care intradevar convietuieste in armonie cu natura. Cuvantul taran a fost folosit in sens de CRETIN, IDIOT, MITOCAN, NEEDUCAT.
O sa incerc sa schimb in cadrul continutului petitiei cuvantul "taran".
LE: am modificat.
Re:
CORECT.OCCIDENTUL ARE PADURI DE HOTELURI SI VILE.....DE ACEEA VIN LA NOI,CA NU MAI AU PADURI....CU RESPECT....MCC-BV
Re:
INDOIESTE-TE...PROBABIL NU AI INCERCAT NICIODATA SA CONVINGI O ADUNATURA DE DROJDIERI CA NU E BINE CEVA ANUME DIN CE FAC...INCEARCA TU PRIMUL CU TOT CU SIMTUL CIVIC DE CARE POMENESTI SI DACA REUSESTI, POATE ''FACEM SI GRUPA DE VOLUNTARI''
au fost sponsori
nu inteleg de ce nu s-au accesat fonduri pt acest monument al naturii nici de sacele, nici de brasov, nici de consiliu local
bariera aprtine ocolului silvic
primariile nu acioneaza nici asupra asfaltului, nici cu fonduri pt intretinerea obiectivului'
nu se face nimic
poate la anul, caci e an electoral
este trist si se distrugetea onguri si ehipaje salvamnt dar degeaba
trebuie pusca
sint ati
gh.cosgarea
| This discussion has been closed. |