Sa invatam altundeva nu in scoala 7!!
Re:
incercarea moarte nare...plus ca daca strangem un numar relativ mare de semnaturi-eu imi iau angajamentul ca merg cu lista de semnaturi la doamna directoare,insotit de inca o persoana,si o punem macar la curent,incercam sa scoatem o concesie..ptr asta avem nevoie de semnaturi...faceti reclama petitiei !!!sa ajunga la urechile tuturor!!
This comment has been removed by the author of the petition.
2) va puteti trezi si voi ca orice om normal de dimineata;
3) va plangeti ca niste p###e ca trebuie sa mai mergeti inca 100 de metrii pana in cina.Intr-adevar e un efort fizic extraordinar sa va treziti la ora 7 si sa va deplasati 100m in plus, dar totusi "riscul de a fi talharit sau hartuit" la ora 7 dimineata este extrem de ridicat deci trebuie sa aveti grija cum calcati.
Re:
Nu pune in pericol integritatea corporala fetei...ca face o petitie noua iar.
STOP punerea in pericol a intergritatii a oamenilor din nichita.
Re: Re:
de fapt daca citeai vedeai ca suntem de acord sa invatam la 7 dimineata...
Re:
daca comentariile ar fi fost sterse nu de anca ar fi fost ci de administratorul acestei petitii:d
numai bine!
schimbare!!! eu zic sa nu va prezentati la sc, mai ales cei de clsa 10-a...sa nu intre la ore, nu va poate exmatricula nimei, 10 cls sunt obligatorii.
Subiect
care vine dupa mine?nici macar nu sterg eu commurile:-??.si nu eu am facut petitia ;)
Re: Intrebare
nu exista un numar minim de semnaturi pentru aceasta petitie.strangem cat mai multe pana in ziua in care mergem la inspectorat sa discutam(undeva saptamana asta,inca nu stim exact cand,va fi postat un anunt aici)...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: #1
nu a zis nimeni ca e ora prea devreme sau ca este prea mult de mers.plus ca scoala 7 nu este la cina.cea de la cina este scoala 23:)) asa ca nu e vorba de 7 dimineata ca sa mergem la scoala,ci de ora 19 30 seara...iar scoala 7 este pe gageni,inspre vega...putin mai inainte.
| This discussion has been closed. |