Sunt Roman si am dreptul la vot!
Petitie
1. Distanta fata de cea mai apropiata ambasada (estimez ca 80% din votanti trebuie sa piarda cel putin 1 ora intr-un mijoc de transport iar de cei care locuiesc in alte orase nici nu mai vorbesc!
2. Oboseala. Multi romani in strainatate muncesc pe branci la propriu, si cate 12 ore pe zi! Unii nu au timp nici sa se duca la un supermarket.
3. Timpul de asteptare la ambasade. NO COMMENT!
Si daca stau bine sa ma gandesc cred ca mai gasesc zece argumente.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Este impetuos necesara participarea tuturor romanilor la vot!
secera si ciocanul usl
Romanii din Diaspora, sa voteze pentru domnul presedinte Traian Basescu, cel mai bun politician pe care il avem, din 1990, si pe care nu toti il merita!Datorita lor am reusit doar sa ne treaca 'glontul pe la tampla'! Sanatate tuturor romanilor din afara granitelor tarii!
O initiativa inerenta! Aberant nu mi se pare faptul ca se propune o astfel de lege, ci, ca sunt persoane ( care sunt reprezentantii românilor, deci si ai celor care au ales sa locuiasca în alta tara...)care se împotrivesc legii. Asta da, ABERATIE!!!
Dreptul al vot este stabilit in Constitutie!
Cui ii este frica de votul romanilor din diaspora atat de tare incat se opune votului prin corespondenta? Odata cu raspunsul pe care pe care vi-l veti da la aceasta intrebare veti afla si explicatia pentru care in Romania de 22 de ani comunismul nu a cazut, ci doar s-a privatizat.
| This discussion has been closed. |