România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am semnat petiția deoarece am impresia ca ma aflu in actiunea unui roman absurd si ca nu mai avem nici o putere asupra vieții noastre. Care mai e diferenta dintre asemenea acțiuni și nazism, sau stalinism, comunism, Coreea de Nord....s.a.m.d
Susțin famila.Am împlinit 52 de ani impreuna cu soțul meu.Avem2 copii și trei nepoți .Desigur copii se cresc greu si deseori apar neantelegeri in familie cauzate de neajunsuri, neampliniri etc.si atunci mai aplici pedepse. Nimeni nu are dreptul sa judece familia in afara de Dumnezeu. Statul are datoria sa intervină pentru a ajuta nu pentru a dezbina .Nu asa se conduce prin dezbinare. Trebuie urgent intervenit. Sunt români si sustinerea cazului trebui făcuat de noi toți de pretutindeni.Mult succes !
Familia noastra a fost deodebit de impresionata de acest caz, va felicitam pentru initiativa, va dorim mult succes si speram ca familia in cauza sa fie cat mai curand reunita.
Re:
Este incredibil de dureros .I-mi imaginez ce se petrece in sufletele parintilor si copiilor.Copiii cresc armonios alaturi de parintii lor. Oricum, pentru mine este un soc;nu credeam ca intr-o tara ca Norvegia se poate intampla asa ceva.
Am semnat petiţia din solidaritate cu familia Bodnariu, pentru că e inuman ce li se-ntâmplă, pentru că autorităţile norvegiene au săvârşit un abuz, pentru că...
Dumnezeu este bun si lucram impreuna cu El!!!
| This discussion has been closed. |
RUSINE NORVEGIA ! As sfatui toti turistii lumii sa te ocoleasca cu exceptia celor care ar dori sa experimenteze online evul mediu intunecat!