România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru ca nu pot sa tolerez actul criminal impotriva unei familii de romani ,carora li s-au smuls copiii din brate , rapiti si distributi ca pe niste obiecte unor parinti- surogat. Si pentru ca nu pot sa diger acest act ( il consider inuman si criminal ) voi sterge definitiv tara Norvegia din lista tarilor posibil de vizitat . In acelasi timp sunt bulversata si revoltata de nepasarea Presedintelui Romaniei care nu a luat atitudine in legatura cu drama familiilor de romani , care se afla intr-o stare de disperare , neputinciosi fiind pe teritoriul unei tari , ca Norvegia ,unde exista doar drepturi nu si obligatia de a apara si ocroti integritatea unei familii. Sunt solidara cu familiile de romani care trec printr-o astfel de drama . In perceptia mea ceea ce se intampla acolo , seamana mai degraba cu un lagar fascist pentru emigrantii romani .Asta este fata adevarata a Norvegiei naziste ! RUSINE , RUSINE, RUSINE , NORVEGIA !!!
Copiii trebuie sa crească alături de părinții lor.
Aflam stupefiati lucruri despre cum functioneaza raportul intre individ si stat acolo in tarile nordice , unde nu demult recunosc ma uitam cu admiratie la valorile pe care credeam ca le promoveaza. Acolo nu mai putem vorbi de democratie sau de libertatea individului. Toate acestea s-au transformat perfid in instrumente de control al maselor , raspandind teroare sociala in schimbul unuor libertinaje dezgustatoare.
De azi ii consider suboameni pe administratorii acestor tari , si sclavi narcozati pe locuitorii lor, care digera linistiti decaderea morala si degradarea societatii in toate formele pe care din pacate le aflam cu indignare .
dispretul meu , egal cu cel pe care il afiseaza norvegia fata de valori esentiale ale umanitatii !
Un copil abuzat ,chiar si numai verbal nu are o fata asa senina cum se vede in pozele difuzate.
Uitati-va la emisiunile cu copiii institutionalizati unde sunt tratati destul de urat si veti observa ce urme lasa pe chipul lor acest "tratament" inuman la care sunt supusi zi de zi.
Dumnezeu Sa-i Ajute pe acesti parinti sa-si aduca acasa copiii, pentru ca se pare ca autoritatile nu prea au nicio putere.
opii trebuie crescuti de parintii lor.In familie se dezvolta cel mai bine sentimentele de prietenie ,dragoste si respect!
Nu mi se pare corect sa iei un copii
de langa parintii lui iindiferent cine esti tu Norvegia daca mai primit in tara sa muncesc si imi platesc toate darile nu ti da si dreptul sa-mi smulgi de la sanul familiei ce am mai sfant pe lume copii ca doar pentru ei ne-am sacrificat sa duca un trai mai bun si am parasit tara natala .Nu tu ai indurat chinurile de ai naste Norvegia. Rusine ,Rusine pentru o tara care se crede civilizata. Schimbativa legile privitoare la copii
| This discussion has been closed. |