România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Oricât de greu este într-o familie, dragostea părinților nu poate fi înlocuită.
Învaţă* pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.
Isaia 8:18
Iată*, eu şi copiii pe care mi i-a dat Domnul suntem* nişte semne şi nişte minuni în Israel, din partea Domnului oştirilor care locuieşte pe muntele Sionului.
Neemia 4:14
M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: „Nu vă temeţi* de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare* şi înfricoşat şi luptaţi* pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!”
Am semnat din solidaritate cu aceasta familie, ce s-a intamplat mi se pare inuman.
hai acasa
Decat asa ''civilizatie'' mai bine ramai in tara, romane; o ceapa cu mamaliga sa mananci, dar sa fii impreuna cu copiii tai, sa-i poti alinta, sa-i poti dojeni si sa-i poti saruta pe frunte de cate ori crezi ca e cazul si, mai ales sa-i poti creste in morala crestina fara frica ca iti vor fi luati si reeducati pt a deveni niste masini fara suflet si fara scop, bune doar pt munca si procreere.
Comunistii ar fi invidiat acest stil de reeducare ce desfiinteaza tocmai ratiunea omului de a fi, reducandu-l la animalitate, taindu-i aripile care sa-l inalte spre ideal.
Romani de oriunde veti fi, veniti acasa! Impreuna ne putem descurca. Nu trebuie sa fim presul nimanui pt o bucata de paine mai dulce care, iata, se dovedeste atat de amara. Asa cum ne-au dovedit, barbarii sunt ei.
Re:
,, 1)Copii, ascultați în Domnul de pãrinții voştri, cãci este drept.2),, Sã cinsteşti pe tatãl tãu şi pe mama ta"-este cea dintâi poruncã însoţitã de o fãgãduinţã-3)ca sã fii fericit şi sã trãieşti multã vreme pe pãmânt." 4) Şi voi pãrinţilor, nu întãrâtaţi la mânie pe copiii voştri, ci creşteţi-i în mustrarea şi învãţãtura Domnului." Efeseni 6:1-4. Aceasta doresc sã fie o realitate pentru fam.Bodnariu.Doamne ajutã, Doamne dã izbândã!
| This discussion has been closed. |