România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am semnat aceasta petitie, in primul rand pentru ca sunt roman si-mi pasa de semenii mei, iar apoi pentru multe motive, care nu au loc aici, dar unul pot sa-l spun: pentru ca sunt impotriva unor institutii fasciste, ca cea din norvegia, care se ocupa cu " protectia copilului " !
Din solidaritate cu familia BODNARIU . Nimic nu justifica actiunea autoritatllor norvegiene , dimpotriva il acuza de masuri abuzive impotriva unor familii de straini.
Re:
Nu se implica nimeni ,ca nu doare pe nimeni Inafara de Domnul Corlateanul si inca 2 senatori acum nu imi aduc aminte numele lor ,dar ptobabil ca cine locuieste in Romania si urmaredte Antena 3 cu siguranta stiu la cine ma referTrezitiva dragi politicieni ai Romaniei ,sant copii nostti a tuturor ,haideti sa facem ceva pentru ei,Noi ca si oameni simpli facem tot ce ne sta in putinta ,voi trebuie sa faceti mai mult ,voi aveyi puterea in mana Nu asteptati alegerile parlamentare ,daca nu faceti nimic in acest caz ,sa nu va asteptati la mati rezultatw la alegeti#7501: -
si ar fi cazul sa se termine cu abuzurile, suntem in sec. XXI
totusi!
Le recomand celor vinovati de aceasta situatie
sa vizioneze filmul "1984" bazat pe cartea lui George Orwell.
| This discussion has been closed. |