România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
...și aș fi în stare să mor pt ea...... Sunt ffffffff indignat și vreau să rezolvăm cât ne stă în putere, acest caz
sint parinte si nu-mi pot imagina imensa durere creata in separarea acestei familii de copii. Chiar nu am puterea de a intelege ce fel de protectie ofera aceasta tara cetatenilor ei. Mai degraba cred ca exista un interes in gestionarea problemei demografice care exista la nivelul statului respectiv si asta este o metoda de a o ameliora.
Din dragoste pentu familia Bodnariu. Sint si eu o mama si am crescut sapte copii. Ma rog ca bunul Dumnezeu sa lucreze cit mai curind ca Marius si Rut Bodnariu sa-si primeasca cei cinci copii ai lor care le-au fost rapiti, si astfel bucuria lor si a noastra a tuturor crestinilor sa fie deplina. Glorie, cinste, onoare si multle multumiri ii aduc Dumnezeului meu care poate face o minune ca intristarea si jalea sa fie transformate in bucurie. Numai Domnul Dumnezeul cel Viu si Atotputernic poate transforma imposibilul in posibil. Amin si amin!!!!!!!!!!!!!!!
Am ramas fara copilas cand acesta a fost luat abuziv de catre tatal sau care aproape 4 ani nu a existat in viata copilului. Am trecut prin clipe groaznice, greu de imaginat, tatal nelasandu-ma nici macar sa vorbesc cu baiatul la telefon. Am reusit sa il recuperez dupa 3 saptamani cu ajutorul instantei.. Nu doresc nimanui sa treaca prin disperarea de a ramane fara puiut.. Am fost un caz norocos, insa ma trec fiori cand ma gandesc la bietii parinti.. Dumnezeu sa-i ajute!
Mult succes demersului nostru!!!
| This discussion has been closed. |