România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
daca vor copii, norvegienii aia, sa le dam copii institutionalizati de la noi, care saracii nu au nici viata usoara nici viitor aici. Hai sa ii ajutam pe ei ajutindu-i pe disperatii aia de norvegieni care nu mai pot face copii. Si stiu ce spun, ei nu pot sa mai aiba copii, de aceea fac ceea ce fac.
Inadmisibil! Strigator la cer!
Romania-Norvegia, impreuna pentru copiii Bodnariu
Acolo este o politica murdara, construita si sprijinita de autoritati, care au creat aceasta organizatie autonoma de "protectie a copilului", cu puteri discretiionare, a carei scop este distrugerea familiilor in general, cu precadere ale imigrantilor, probabil acum 30 de ani au distrus familiile autohtone, asa cum ati aratat ca a fost in Elvetia, unde copii la 5 ani erau sclavi pe plantatie.
Este clar ca acolo cineva propune copiilor un joc, hai sa ne jucam de mama si de-a tata cum ne bat acasa, si evident ca nici un copil nu poate ramina afara jocului, si uite asa, directoarea face apoi o scrisorica..., dupa care vin flacaii si rapesc copii. Asta este agresiune pe fata, mascata de drepturile copilului.
Refuz sa cred intr-o "democratie" care, fara sa ma intrebe, insista sa ma "treaca strada" impotriva vointei mele, Ma infioara "libertatea" persoanei care gateste, doarme si gandeste cu ochiul vigilent al institutiilor schizofreo-democratice permanent infipt in ceafa... Refuz sa cred intr-o "democratie" care-mi interzice sa cred in Dumnezeul cu care m-am nascut ! Atat !
Familia constituie baza UMANITATII, a SOCIETATII si a UNIVERSULUI...
...FAMILIA este INDESTRUCTIBILA.
... " Ceea ce DUMNEZEU a unit, omul sa nu desparta..."
Pentru ca sunt parinte si consider ca sistemul de protectie al copiilor,in Norvegia functioneaza abuziv! Pentru motive imaginare un copil nu poate fi rupt de familie! Legile lor, nu pot fi peste legile internationale de protectie a copilului!
Cu spranta
F.LIIVU
| This discussion has been closed. |