România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pot intelege o lege care ma obliga sa-mi spal masina o data pe saptamana si sa-i schimb uleiul o data pe an. Daca nu respect legea, mi se confisca masina si i se da altcuiva. Eu sufar, dar masina e masina, ea nu are suflet si nu sufera. Da un COPIL NU ESTE o MASINA...!!!!!!! Copilul va suferi...!!! Pentru numele lui Dumnezeu, rasa aceasta germanica nu pare capabila sa inteleaga diferenta dintre un OM si o MASINA!!!!!!! De se se intampla astfel de atrocitati numai in tari germanice, nu si in cele latine...??? Sigur, e bine ca nu se petrece in cele latine!!! Dar sa ne gandim mai bine cand ii proslavim pe germanici.......!!!
Nu sunt religioasa ci sceptica, dar spun: "Dumnezeu sa-i pazeasca pe bietii copii.......!!!"
primeaza printre oameni, pe mine m-a muscat tatal unor catei
doar fiindca am calcat pe langa cuib in cazul nostru solicit
urgentarea trimiterii petitiei si daca este cazul si cred ca este
Romania sa actioneze imediat prin instante. Este f.urgent!
Am semnat pentru ca cred in unitataea poporului roman, chiar daca ei sunt imprastiati pretutindeni in lume!
Multumim D-le Mihai GADEA SI d-le Adrian Ursu pentru aceasta iniitiativa astfel suntem mai aproape de suferinta familiei Bodnariu.DUMNEZEU SA-I AJUTE SA-SI RECAPETE COPII.
Ceea ce se petrece cu copiii in Norvegia e ceva ca in filmele de groaza!!!!
EU AS MURI DE INIMA PE LOC DACA MI AR LUA CINEVA COPILUL ASTIA SUNT NISTE NENOROCITI NISTE ANIMALE PE CE PLANETA TRAIESC ORDINARII ASTIA SA DISTRUGA COPILASII ASTIA ? II URASC DIN SUFLET . AR TREBUI TOATA PLANETA SA SE DUCA PESTE EI .OARE CINE SUNT IMBECILII CARE INFIIAZA ACESTI COPII CU ACESTE POVESTI TRAGICE IN SPATE? ASTIA NU SUNT OAMENI SUNT MONSTRI
Sânt și eu mamă și nu aș putea trăi fără copii mei. Locul copiilor sânt lângă părinți.
| This discussion has been closed. |