România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Sunt indignata si ingrijorata pentru acesti copii si pentru parintii distrusi..Toate cazurile pe care le~a ti prezentat ,copii pe contract, ??,tinere inchise si sterilizate , imi accentueaza convingerea ca toate aceste tari nu se deosebesc de cei ce au comis atrocitatile in lagarele naziste. Doamne ce se intampla cu acesti copii smulsi din familiile lor ? unde ii duce ?? E cumplit . Ma alatur protestului vostru cu toata fiinta mea . Sunt mama si bunica si ma incearca sentimente cumplite .
Du pa tot ce am vazut , sunt fericita ca traiesc in Romania , o tara mult mai normal decat acele
tari europene "'supercivilizate''. Va rog sa va luptati pentru aceasta familie si copiii lor .
Multumesc din toata inima si ma rog la Dumnezeu , ca fam. Bodnariu sa si recupereze copiii cat mai curand. .S. Ionescu
Corina.& Emanuel Stan
Consider obligatorie implicarea noastră a tuturor românilor,participarea noastră la acțiuni pentru sprijinirea acestei familii. Acuma putem arăta că suntem uniți,că nu suntem niște lași. Dacă este nevoie ,ieșim în stradă până se va rezolva această nedreptate. Este groaznic ce s-a ântâmplat,și o spun fiindcă așa mi-a fost luată și mie fata în 1989 aici la noi. Am luptat și am recuperat-o ,dar atât copilul cât și eu am rămas marcați de aceea ântâmplare.
DUMNEZEU SA AJUTE SA RE CAPATAM COPII SEGHESTRATI DE NORVEGIENI / NORVEGIA.. NU VREM SA SE MAI REPETE ASTFEL DE "CRIME " ALE INIMII DE ROMAN.
Este inacceptabil ce se intampla in Norvegia cu acesti copii rapiti de langa parinti lor,noi ne rugam lui Dumnezeu,ca El sa lucreze dar si autoritatile trebuie sa se implice serios,cu simt de raspundere.Felicit Antena3 si pe toti cei care sunt implicati in rezolvarea acestui caz si nu nu mai dupa cum stiti sunt multe alte familii distruse de acesti nemernici fara inima, fara mila si fara Dumnezeu.Dumnezeu sa binecuvinteze Romania sa fim uniti in astfel de situatii si sa fim credinciosi lui Dumezeu si El sunt convins ca nu ramane dator niciodata.
| This discussion has been closed. |