România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru ca nu stiu daca acesti parinti, in situatia in care sunt, mai pot supravietui acestei nedreptati pe care o traiesc. Este inuman, nu as fi crezut niciodata ca asa ceva este posibil.Va multumesc in numele a milioane de OAMENI, ca nu lasati sa se intample asa ceva si ca ne ajutati sa luam atitudine.
Mamma mia,ce tara salbatica cu monstri e aceasta tara?Noi stiam ca e o tara civilizta ,in care se traieste bine...Dar,cum e posibil atata cruzime ,salbatacie si nazism!Cum sa suporti cum tipa ,urla si plang acesti copii,fara sa-i miste deloc?Pentru ce ii iau ?Ce urmaresc sa faca cu ei...? auzi,ca le asigura un viitor bun! Copil de 3 luni,smuls de la sanul mamei...cum e posibil asa ceva,ce salbatici nebuni sunt astia? Astia n-au nici un stapan,n-au nici un D zeu?Cum sa desparta copiii de parintii lor,fara vreo ancheta ,fara cercetari,fara un preaviz;doamne astia sunt nebuni,sclerozati,ce tara e asta? Tara mea...e de necomparat,oamenii din tara noastra nu se pot compara cu acesti monstri ,care au revoltat intreaga lume!mai,oameni,tara de neconceput,treziti-va ce faceti,unde sunteti?De ce creati iad pentru altii...?nu va ganditi ca veti fi pedepsiti pentru ceea ce faceti...heiiiiiiiiiiiiiiii lume,treziti-va!
Sunt mama si ceea ce patesc aceste familii nu are nimic omenesc .Copii sunt priviti ca o marfa ca un bun de care dispune acea organizatie care a hotarat ca ei sa fie rapiti si lipsiti de orice caldura parinteasca.Este o cruzime fata de copii.Atunci cui foloseste?! Va crea niste psihopati?!Este ingrozitor!!! Unde este omul in toata povestea aceasta?! Acesti copii sunt romani!S-a facut atata caz de votul din diaspora! Unde este STATUL ROMAN acum cand niste romani au nevoie de el!?Le-a vrut votul!!! Acum sa-si faca DATORIA !!!!Doamne ocroteste-i pe romani caci STAT DEMN nu avem!!!....
Viorica Miculescu
Nu pot sta indiferenta la suferinta parintilor. Acesti oameni isi doresc copii, copiii lor. Abuzurile de tot felul trebuiesc eliminate, dar acest abuz este de urgenta ,,0'' pt. care trebuie actionat urgent, pe toate caile posibile, pedeapsa maxima pt. cei vinovati de aceste atrocitati. Copiii raman pe viata traumatizati pt. despartirea de cei dragi.Scurtati-le suferinta, ajutati-i, oameni buni cu puteri de decizie si parghii ce le aveti la dispozitie
Cititi acest material pt a intelege acest fenomem:
http://www.nkmr.org/docs/Report_to_the_European_Parliament_Petitions_Committee.pdf
Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru aceasta initiativa
| This discussion has been closed. |
Ma numesc Mihai Georgescu eu am sugerat implicarea in caz si a Casei regale. Chiar o sa incerc sa sugerez aceasta.