România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Re: Asa este ! Dar dobitocii astia nu inteleg de vorba buna, trebuie luati tare !
Eu nu cred ca daca lor le ar lua copii lor cu forta nu le ar face placere
Imi pare rau de familia Butnariu. Oare in Norvegia exista familie unita. Bunicii se pot bucura de nepotii, daca nici copii nu poti să-i imbratisezi, deoarece intervine Statul in mod deosebit de ciudat si fara un pic de sentiment pentru copii si pentru familie. Oare si acolo sunt bunici fericiti asa cum suntem noi, sa avem copii aproape de noi si nepotii aprope si sa poţi sa vezi cum cresc si să ai mai multa rabdare pentru nepoti ca pentru copii tai. Mi s-ar rupe sufletul daca mi-ar fura nepotii din sânul familiei mele. E foare greu pentru familia Butnariu dar sper intr-un viitor fericit, sper sa se uneasca familia Butnariu. Sa-i ajute Dumnezeul sa se uneasca familia. Statul consider că reacţionat foarte târziu şi într-un mod pentru a nu deranja pe Norvegia. Oare dacă familia Butnariu avea rude în Guvern, tot aşa s-ar fii intervenit la autorităţile Norvegiene.
Petitie
sa se faca petitie si pe siteurile astea: https://petiport.secure.europarl.europa.eu//petitions/en/main
Doamne ajuta!
Totusi, de ce nu se încearcă si o petiție prin intermediul Avaa z.org
Cea mai puternica comunitate cu peste 42,5 mil. de oameni uniți, gata de acțiune, pentru apărarea cauzelor oamenilor obișnuiți, platforma online care înregistrează succes după succes pe întreg mapamondul.
Semnez aceasta petitie pentru ca nu sunt de acord cu abuzul facut de serviciul respectiv.nu sunt de acord ca acesti copii sa fie deja dati in adoptie fara nici o proba care sa demonstreze vinovatia parintilor .Sunt incalcate cele mai elementare drepturi ale omului....ar face mai bine sa se ocupe de copii infometati si abandonati din alte tari ....
Am semnat petition pentru ca:
"Ceea ce vreti sa va faca voua oamenii,faceti-le si voi la fel".
Comentez:
In mod firesc daca in State ar intra cineva la tine in casa sa iti ia copilul, l-ai impusca in cap,pt ca ai dreptul sa-ti aperi proprietatea si familia.
In Norvegia nu.
Iar daca este o cauza pierduta acest caz,inseamna ca aceasta firma privata Bernevernet,invinge diplomatia noastra,implicit si pe noi ca si stat.
Atunci vai si amar de noi.
Daca acest caz va fi castigat de catre Romania,
Vor urma alte castiguri mediatizate si va slabi influenta acestei companiI de natura satanica.
| This discussion has been closed. |