România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Re: Re: Romania Primitiva
#5515: - Re: Romania Primitiva
Cred ca nu esti bine mintal cred ca e bine ca NU mai traiesti in Romania cred ca oameni ca tine ar trebui interzisi sa mai vina in tara ! Stai dreak afaraunde esti cred ca mai bine taci degrinator de tara cred ca ti-as rupe oasele dupa ce ineptii spui cred ca TU esti primitiv !! Nu NOI ROMANII Cred ca esti retardat !! Te rog NU mai denigra tara MEA .ROMANIA ! Vizavi de norvegia cred ca e un stat primitiv ca tine ! Poti sa mergi acolo , cred si vad ca sustii opiniile lor naziste ! Rusine tie si norvegiei !!
Familia este celula de baza a societatii iar parintii surogati nu pot iubi niciodata un copil asa cum mama si tatal biologic o fac.
Am semnat pentru ca e strigator la Cer!!! Cum adica sa-ti ia sufletul din tine, o spun ca tata!
Am semnat ca poate inteleg de vorba buna...sa dea copiii oamenilor la loc!
Nenorocitii, fara ancheta sociala, fara un proces, fara o hotarare judecatoreasca ei dau copiii in adoptie!! Si apoi pe mana caror persoane vor ajunge copilasii, sunt ei mai buni decat parintii?
De acum inainte nu mai cumpar nici un produs norvegian si nici nu mai vreu sa merg sa vizitez tara asta, asa cum aveam planuit!
nu sunt de acord cu acest fel de act de nedreptate din partea unei natiuni care se considera super dezvoltata.
Salut initiativa celor care s-au solidarizat si au semnat prezenta petitie.
Le doresc o grabnica reparatie a incidentului suferit.
| This discussion has been closed. |
Toate abuzurile de acest gen trebuie sa inceteze