România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Dumnezeu sa-i ocroteasca pe romani!
petitie pentru familiile carora le sunt rapiti copilasii !
Pentru ca sunt mama si m-au socat abuzurile fata de copii, pentru ca sunt crestina si vreau ca sa imi cresc copilul dupa valorile bibliei, pentru ca sunt imigranta si stiu cat de greu e sa fii fara aparare intr-un stat strain, pentru e o rusine ca autoritatile sa taca in fata atator familii disperate !!!
Re: Romania Primitiva
Realitatea cruda ca suntem un stat aproape primitiv (si din ce in ce mai needucat) o poti vedea abia dupa ce traiesti o perioada de 10 -15 ani departe de Romania. Insa daca ai ales cu familia ta sa traiesti intr-o tara cu 150 mai dezvoltata mintal(IQ) NORVEGIA, atunci trebuie sa te supui si sa respecti legile tarii respective. Insa daca ai emigrat din Ferentari sector 5 sau ,,Daramata judetul Vrancea'' si nu ai nici un fel de educatie, nici macar cei 7 ani de-acasa pe care parintii tai nu te-au putut invata pt. ca nici ei nu-i au....nu te poti integra.
Am semnat si noi. Pentru ca noi credem in familie, pentru ca nimeni, nicaieri in lumea asta nu poate lua unui copil dreptul la dragostea de mama si de tata, pentru ca avem demnitate si pentru ca cineva trebuie sa opreasca acesti scelerati absurzi si sa ii impiedice sa mai distruga vieti si suflete, asa cum o fac! Cu totii am fost sau suntem copii sau avem copii. Cu totii suntem Oameni in primul rand si nu putem sa lasam astfel de monstruozitati sa continue!
| This discussion has been closed. |
Referitor la miscarile tuturor Departamentelor Sociale etc din aceasta tara,va pot spune ca se misca in mersul melcului....Cunosc familia crestina deoarece uneori sintem prezenti in Adunarea din Tabernacle Bergen.Familiile norvegiene la auzirea numelui Barnevernet....tremura ,frica pune stapinire pe cei ce au copii mici....Sper si doresc,ca Familia sasi recupereze copiii....Dumnezeu sa lucreze....la aceasta mare si durerosa cauza!