România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Trebuie sa fim solidari cu aceste persoane care trec printr-un moment dificil,trebuie sa fim respectati in lume si sa nu mai fim considerati cetateni de mana a doua iar politicienii nostri sa nu se mai ploconeasca si sa multumeasca incontinuu pe la toate adunarile la care participa in frunte cu externul nostru presedinte pt ca nu ne-au facut nici un favor guvernatii altor tari,doar ne-au depuiat tara de tot ce aveam mai bun si mai au curajul sa nu puna si conditii.Am multe de spus dar nu este locul potrivit.
Re:
Serios?Sa stam cu capul plecat si sa acceptam un asemenea abuz pentru ca nu este bine sa judecam pe altii?Te rog sa le transmiti asta parintilor Bodnariu sau sa te gandesti cum ar fi sa fi tu in locul lor!Tot cu capul plecat ai sta?Dumnezeu suntem noi, pentru ca Dumnezeu este in fiecare dintre noi si doar noi putem sa schimbam ceva.
Pentru ca copiii trebuie sa crească lângă părinți naturali....educați creștinește....Pentru ca nu mai vreau sami trimit cu frica copilul la grădinița. Dumnezeu sa ne ajute.
Re: Haideti pe noul site crestin Filumina.Ro, nu veti regreta! avem muzica crestina, articole cresti
Sunt mama.
Din fericire pentru mine, pana acum, despartirea de copii era o situatie pe care mi-am imaginat-o cand citeam depre deportarile in lagarele naziste sau in Siberia. La un moment dat nu mai puteam suporta durerea, chiar si imaginara, si ma opream din citit.
Sunt alaturi de familia Bodnariu cu toata inima, cu atat mai mult cu cat durerea lor este reala, vie. Sa lupte din rasputeri pe plan juridic si sa depuna plangeri la toate institutiile care ii pot ajuta. Sa nu se lase pana nu reusesc!
DUMNEZEU SA-I LUMINEZE SI SA LE DEA PUTERE!
| This discussion has been closed. |