Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
sa inteleaga bine toti maghiarii ca limba oficiala este limba romana
Sunt aproape fara cuvinte.... ma uit in fiecare seara la televizor si sunt stupefiata !!!!! Traim intr-o tara in care o mana de oameni care dati-mi voie sa spun , nu ne reprezinta si care fac doar ce le dicteaza interesele politice , fara sa tina cont de lege si de realitatile aceste tari !!!!
Nu cred ca exista vreo tara civilizata in lume unde exercitarea profesiei de medic sa se poata exercita in alta limba decat limba oficiala a tarii respective !!!
Studentii maghiari ce studiaza medicina in TG Mures , dau examen in limba materna si invata in limba materna de mai bine de 30 de ani, de cand am terminat impreuna aceasta facultate !!!
E inadmisibil ,ca in tara ta sa nu poti urma o facultate,sa ti se impuna vorbirea altei limbi decat cea a tarii.Nu va lasati ardeleni,noi suntem aici de 3000 de ani,ei doar de 1000.
Am rude şi nepoţi unguri şi ei nu sunt de acord cu nelegiuirile politicienilor unguri, copii fraţilor mei nu se exprimă în ungureşte la servici sau în publicul larg doar în familie când este cazul, iar unii nepoţi nici în familie nu vorbesc ungureşte deşi înţeleg totul fără să înveţe în limba maghiară.
Nu sunt de acord cu separarea!
| This discussion has been closed. |