Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Re:
Da intradevar. Sa nu separati, totul sa ramana ROMAN. Prost nationalist ce esti cretinule. Voi v-ati bagat acolo in 62 ca cucul si acum nu vrei separare. Cacat de om...
Re:
Dar esti stapan, acasa pe muntele de gunoi din sufragerie, sobolanule. Ca restul e al nostru a tuturor.
Re:
Uite ma cum s-a civilizat puturosu' de cioban sub jugul unguresc :)))))))))))))))))
@#2156 2012-03-16 22:23
Cred ca mai mare prostie nu puteai sa zici, nici daca facei o facultate sau macar gimnaziu... Democratia in intelesul tau inseamna puterea absoluta a majoritatii? No vezi tocmai asta e cauza pentru care traim in MIZERIE in romania noastra fascinanta.
Vina este a PDL care culmea are in frunte un ardelean fara rusine si fara principii- ardelenii l-au votat pe Boc asa ca nu ar trebui sa se planga, ce au votat aia au.
Re:
Draga"szabad"-ironic nu,asta in cazul in care stii ce inseamna acest cuvant in romana,daca nu iti recomand DEX-ul al limbii romane-chiar daca ar fi asa cum zici tu,o singura nelamurire am eu-daca tot au vrut facultate de ce au facut-o in Romania, pe pamant ROMANESC, unde limba oficiala-alt cuvant greu cred, recomandarea de ma inainte e valabila si aici-este Romana.Ce va tot agatati de trecut?E trecut, nu mai conteaza, suntem in 2012, traim acum, acestea sunt vremurile.Acum, aici este Romania si asa va fi si pe viitor.
Re:
si un medic roman cum trateaza bolnavii care nu inteleg limba romana
vorbiti numai despre prostii, pentru ca v-ati nascut prost, si asta nu se schimba
Re: Re:
Esti destept. Inclusiv trianonul face parte din trecut. Iar in legatura cu viitorul nu fi atat de sigur. Multe lucruri se schimba, vrei nu vrei. Ai fost, esti si vei fi un xenofob de doi bani.
Tiganilor a fost usor sa se integreze: si voi sunteti bruneti cum si ei, si voua va place maneleul cum si voua, furati luna de pe cer cum si ei, va place sa mancati la iarba verde printre munti de gunoaie cum si voua, etc. Deci da ei s-au integrat extrem de usor. Noua nu merge. Scuze :)
Limba oficiala, limba oficiala, limba oficiala...bla...bla...bla... Si ce daca? Tara nu va apartine ci tuturor care traiesc aici. Stiti povestea: daca toti v-ati intoarce la mormintele bunicilor vostrii Ardealul ar putea fi readus la normalitate si prosperitate intrun deceniu. Atat trebuie ca ati facut mult rau (sunteti un adevarat tsunami:))))))))) Éljen ERDÉLY
florin salam, zis parizel
m-am saturat
| This discussion has been closed. |
dulce-amar