Reformarea planului cadru gimnazial din perspectiva geografiei
in cultura generala a unui om.
Este trist, elevii zilelor noastre nu mai "știu de unde vin și încotro se îndreaptă” Este nevoie de geografie și istorie.
Nu numai cultura generala este importantă, totul este important, mai ales când călătorești și ești nevoit să-ți pui în practică cunoștințele învățate la școală.
Prea puține ore oferite acestor materii- geografie și istorie.
Istoria clase a IV este o tâmpenie, un ghiveci.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Se doreste indobitocirea populatiei prin pierderea fundamentului culturii generale care este geografia (iubita de elevi) si istoria.Am inteles ca la clasa a-8-a doar o ora de Geografia Romaniei la fel si la Istoria Romanilor este aproape un act de tradare nationala!Se urmareste, poate, sa nu se mai stie nici ce am fost si nici ce mai avem ca tara.
multicultural tolerant.
Geografia de azi nu este cea din vremea lui Creanga.
Un om cult,informat este un om de actiune,capabil sa implementeze programe de dezvoltare durabila,locala si regionala.
Decidentii au demonstrat adesea ca traesc intr-un alt ev.
Elevii de gimnaziu sunt cei mai receptivi la cunoastere,sa nu-i lipsim de informatiile atit de necesare intelegerii proceselor si fenomenelor din NATURA si SOCIETATE.
P.S. Aproape tot ce știu despre geografia țării/ lumii provine de la profu de geogra” din ”generală”! Tot ”el” ne-a dus în excursii instructive pe mine și copiii mei, apoi i-am dus și
eu pe alții-căci s-a deschis...”calea”!
| This discussion has been closed. |