Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii
In familie suntem doua cadre didactice: eu invatatoare si sotul meu profesor universitar. Depindem de votarea plx320/2015, ca si fostul ministru al invatamantului guvernului Ponta, ca si familia Iohanis; numai ca ei nu vor sa deranjeze guvernul tehnocrat, poate isi incaseaza suficienti bani, in compensare, din alte surse. Ce sa mai zicem despre aceasta discriminare clara, care nu este sesizata de decidenti.
La multi ani, cu sanatate. Sa fim mai tari, in noul an. Plx320 a trecut in anul trei. Sa vedem, dar sa si actionam.
La Multi Ani de... somn usor!...
Eu m-am trezit. Ce sa facem doar cativa? Ceilalti mai dorm inca?
Fratilor, surorilor, nu putem decat asa, sa ne rugam de deputatii, senatorii din judetele noastre ca sa urmareasca PL-X-UL ACESTA ,CA SA NE DUCEM IN STRADA CA BELICOSUL DE DOGARU CARE ESTE UN PORC DE OM,nu o putem face.Doar atat ne-a mai ramas ,sa ne rugam fiecare de cei pe care cat de cat ii cunoastem.Altfel vom ramane doar cu frustrarile noastre scrise pe o pagina de facebook. Eu am cerut sprijinul unuia dintre acestia,sa o facem toti,prieteni din toata Romania!!!!!!!!!!!!!!.Va roooooooooooog.E momentul.ca sunt pe acasa.prin circumscriptii.
Vad ca nicio televiziune nu zice o vorbulita macar!
Doar plx 320/2015 ne pot aduce banii aceia, altfel nici tv , nici Obama , nu au cum sa ne ajute.
Deputatii sunt principalii vinovati ,ca trebuiau sa o voteze de anul trecut si au pasat-o la comisii, in ziua votului final.
Mingea a fost in terenul deputatilor din 30 iunie 2015; au pasat-o intre ei si guvernul psd o jumatate de an.
De acord 459 si 460. Atat pe 30 iunie, cat si pe 21 octombrie, plx-ul 320 a fost programat in plen pentru adoptare. Dar, in prealabil, guvernul psd i-a propus cate unui deputat sa ridice mana in plen si sa propuna amanarea votului, pe diferite motive. Astfel, miuta a luat avant. Acuma e time aut, pentru ca e vacanta.
Cer sa mi se restituie diferentele salariale.Tasica Veturia-Luana.
Tasica, cui ceri? Trebuie sa ceri concret la: un deputat, la un Tv, la Guvern, in strada...
Bravoooo Tasica ! E cea mai tare gluma pe anul acesta .
am un mesaj de la LIVIU DRAGNEA pe facebook unde avea nr de telefon, eu zic sa il bombardam cu mesaje de recuperare a banilor ..ca doar de .....vin alegerile 0722274274/0747010103...sau de ce nu cu telefoane
Degeaba, au alte prioritati, cum ar fi a 13+a pensie pentru pensionari, pensionare anticipata pentru mamele cu mai multi copii,deci cred ca mai avem de asteptat.
465: la primul numar de telefon nu raspunde nimeni. iar la al doilea raspunde o alta persoana.
sunt telefoanele de la partid! nu are bani pt telefon personal!!!
Doar 1/3 din plx-uri sunt duse la final de onorabilii alesi in parlament. Toate cele favorabile lor sunt finalizate rapid.
pentru ei se poate si sunt bani, pentru noi NUUUU cat mai asteptam hai sa ne intalnim undeva ...nu stiu , sa gasim un lider intre noi si sa mergem ...nu stiu unde,,,hai sa ne hotaram , sa lasa numerele de telefon aici si sa....
| This discussion has been closed. |
Tov. Paunica e cel mai vechi din minister. Nimeni nu misca acolo fara ordinul lui.