Promulgarea legii pentru cresterea indemnizatiilor pentru mame!
"Nu atacam la Curtea Constitutionala legea care majoreaza indemnizatiile pentru mame. Daca gasim surse financiare ne-o asumam noi ca Guvern, dar o sa vedem la rectificare. Pana atunci, daca nu o sa gasim finantare, nu o aplicam", a afirmat Dacian Ciolos, citat de Mediafax.
Intrebat de jurnalisti cum se poate evita neaplicarea legii, premierul a mentionat forma juridica care face posibil acest lucru: "Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga asa cum, in fiecare an, sunt legi care sunt prorogate.""Nu atacam la Curtea Constitutionala legea care majoreaza indemnizatiile pentru mame. Daca gasim surse financiare ne-o asumam noi ca Guvern, dar o sa vedem la rectificare. Pana atunci, daca nu o sa gasim finantare, nu o aplicam", a afirmat Dacian Ciolos, citat de Mediafax.
Intrebat de jurnalisti cum se poate evita neaplicarea legii, premierul a mentionat forma juridica care face posibil acest lucru: "Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga asa cum, in fiecare an, sunt legi care sunt prorogate."
Pentru ca inloc sa ne ajute tot ei ne ia mam asigurat pe timpul sarcinii si nu am primit nimic care sa-mi spuna k trebuie sa dau in fiecare luna 60 de lei asa k am ramas datoare la finante cu 2300 care acum trebuie sa-i dau din buzunarul meu si statul nu imi da nimic.saa k ne-am obisnuit sa dam numai noi dar pana cand? Ca multe dintre noi mamele suntem casnice si cand no-m mai avea sa vedem ce o mai fi
Re:
Doamna Irina îmi amintește de politiciana care se lăuda că a născut în weekend ca să nu ne lase pe noi fără serviciile ei prețioase!
Daca tot avem obligatii si cotizam in functie de salariu mi se pare corect sa primim indemnizatia procentual din salariu dupa atatia ani de munca. Copii sunt viitorul si merita tot ce este mai bun.
Ori dau pensii si salarii la buget mai mari conform ultimatumului lui Ponta, ori tehnocratii trebuie sa se care.
De ce pentru cresterea indemnizatiei la copiii nu exista bani,iar pt voi nenorocitilor ati votat sa primiti pensii speciale....dc?...munciti asa mult cum muncim noi oameni de rand?....nuuuu...stati si dormiti in scaune...rusine sa va fie!!!
| This discussion has been closed. |