Promovarea examenului de definitivat cu nota 7
Re:
BRAVO! Eu propun sa se mareasca nota de promovare la 10 iar daca nu promovezi, sa ti se faca dosar penal si sa se taie la jumatate chestiile alea ce se numesc "salarii"! Nu mai vorbiti fara sa cunoasteti manariile infecte ale acestui sistem. Nu se mai doreste promovarea si gata. Aici s-a ajuns si nu suntem in stare sa facem nimic. Stam ani buni si ne rupem mintile prin facultati ca sa rada un portar si-un salubritar de noi ca avem salariul mai mic decat ei. Tot pe profesori se da vina ca nu se ia bacul, ca notele la titularizare si definitivat sunt mici...dar nimeni nu se uita la salariul lor si nimeni nu incearca sa se puna in locul lor sa vada si sa inteleaga cum e sa educi o clasa de 30 de elevi si ce presupune materia de invatare. O sa se ajunga ca scoala si educatia sa fie un hobby!
POT SA AFIRM CA M-AM FACUT INVATATOARE DE PE INTERNET!
Concluziile le trageti singuri!
cand un parlamentar doarme isi ia un salariu gas.
cand lipsesc isi iau salariile in timp ce isi fac afa cerile lor
profesorii sa invete ca prostii, ca in parlament avem o multime de agramati.
pentru traducerea memoriului puneti-i pe aia care au luat de-ful la Constanta cu 6
blestemata sa fie
Re: Tralala
unii nu au platit nimic domnule tralala! mai sunt si din astia, iar din astia suntem chiar mai bine adaptati decat altii cu experienta, obositi si plictisiti, care trag de pensie si nu numai pana nu mai pot...
ia aduceti-i la examen...mai pot?
nu prea cred
dar sunt cerinte prea mari avand in vedere ca nu ni se ofera ajutorul ca debutanti
sa schimbe , ca titulari suntem prin munca si nu bani, la def nu ne batem intre noi
| This discussion has been closed. |
Re: DEFINITIVAT 2013!!!!! PRIORITATE!!!
#90: - DEFINITIVAT 2013!!!!! PRIORITATE!!!
Imi scuzati gluma, dar am impresia ca aceste subiecte sunt facute de-o inteligenta viurtuala(artificiala)...cu o baza de date teoretica, 1gb de psihopedagogie, si cateva dictionare instalate...apoi se apasa "generate"si gata avem subiecte pentru toti in numai cateva milisecunde.Se remarca faptul ca acest soft evolueaza dupa sistemul de operare, inainte nota 6( beta), apoi 7( windows 7) si intr-un final nota 8 ( un soi de pseudo windows 8.1 cu multe bug-uri), care devine stabil in timp...apoi fiecare profesor isi face un upgrade costisitor , isi mai baga un antivirus si-un firewall ca sa fie fericit cand face plati online, in siguranta, fireste.Apoi le vine idea sa faca ceva revolutionar....sa demonstreze ca sistemul binar folosit, depaseste clar un profesor prost platit si lectia online(video), sau doar interactiunea elevului cu motorul de cautare " prof.online", care le raspunde oricarei intrebari in numai cateva secunde este foarte eficienta.