Politia romana trebuie sa pedepseasca abuzatorii animalelor!
Re:
Dar cu masacrele esti de acord? Daca fiecare si-ar castra animalul si am adopta, nu s-ar ajunge in situatia aceasta. Solutia este educatia oamenilor, sterilizarea animalelor si adoptia. Nimeni nu vrea maidanezi, dar ceea ce se intampla acum nu e o solutie.
POLITIA ROMANA, NU APLICA legile propriei sale tari.Este INACCEPTABIL.Este ILEGAL.Politia Romana, colaboreaza direct sau indirect cu cei CARE INCALCA LEGILE TARII. In toate tarile civilizate care au legi prin care cei carew abuzeaza, tortureaza, omoara animale sunt pedepsiti POLITIA ESTE PRIMA care face tot ce ii sta in putinta sa prinda criminalii...POLITIA ROMANA din contra...ca si cum legea nu ar exista...RUSINE.
Mi se pare interesant ca oricum o dai cainii se fac vinovati ca se nasc, ca respira, ca sunt pe strazi, ca parca ar cadea din cer, si nu educatia putin spus precara a detinatorilor de animale care nu au auzit in viata lor de sterilizare, respectiv castrare! Bine insa ca stiu de topor, de cum sa-i ucida folosind cele mai primitive metode, ca doar tot acele arme albe si metode atroce, sunt la mare cautare atunci cand ucid fiii sau sotiile infidele...... Continuati sa credeti ca a ucide un animal nu e o crima si vi se va deschide sigur drumul catre civilizatie. SPRE CIVILIZATIA ROMANIEI, ca doar nu va aluneca imaginatia catre ADEVARATA civilizatie, spre care putem privi cu jind doar cand ne aflam la mare departare de casa, ca turisti.
Re:
petitia asta este o MEGA PROSTIE. voi invocati motive gen o femeie a fost salvata acum nu stiu cati ani de un animal, blabla. dar ce facem cu ceilalti zeci de oameni care sunt atacati in fiecare zi de animale?? de javrele din bucuresti care bantuie zi si noapte si care ar trebui, sa nu zic sa moara, ci sa faceti petitii ca animalele alea sa fie luate si puse in lagar. se cheltuiesc o gramada de bani ilegal pentru caini. adunati voi bani si faceti ceva cu ei.
Doriti zeci de mii de slujbe bine platite in Romania?
Doriti impulsionarea cercetarii si transferul de tehnologii de ultima ora in tara?
Doriti dezvoltare economica sustinuta in urmatorii 10 ani?
Doriti inzestrarea armatei romane la cele mai inalte standarde?
Semnati aceasta petitie, prezentati-o familiei voastre, prietenilor si colegiilor de serviciu, pentru ca este o batalie pentru noi toti, este o lupta care inca mai poate fi castigata… Depinde doar de noi daca vom accepta sa traim in continuare astfel, fara sa ne pese de cum foloseste statul banii nostri sau dimpotriva, vom face ceva…
http://www.petitieonline.com/avioane_noi_si_dezvoltare_economica_prin_offset
SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!
Atentie, vin alegerile parlamentare! Noi cu cine votam?
SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!
SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim
TRANSMITETI ACEASTA PETITIE RUDELOR, PRIETENILOR, CUNOSTINTELOR SI COLABORATORILOR DUMNEACOASTRA PENTRU A STRANGE CAT MAI MULTE SEMNATURI SI PENTRU A DA FORTA ACESTEI PETITII!
Re:
Politia respecta legea. Legile sunt de rahat! Ca politist poti primi tot felul de ofense,poti fi scuipat, huiduit, injurat... nimeni nu spune nimic. Daca un politist este mai dur cu un nemernic oarecare, vai de mama lui! Este anchetat in sute de comisii de disciplina! Deci, mai are vreun politist curaj sa faca ceva?! E si el un amarat de om, platit nu foarte mult(asa cum se spune ca ar avea salarii grase!), are rate la banci si grija zilei de maine. Oricand isi poate lua una-n cap si poate ramane marcat pe viata! Trebuie infiintata Politia animalelor si aspru pedepsiti cei care le aduc cea mai mica atingere acestor sufletele(carora eu le spun "ingerasi trimisi de Dumnezeu")! Toti nemernicii astia, care lovesc animalele, sa-si gaseasca pe cineva pe masura lor si sa vedem atunci daca mai au curaj!
pentru animale
Nu se poate
| This discussion has been closed. |
Comentarii tip spam sterse